Zorica o s*ksu sa Gastozom: KAD UHVATI DA ME CEPA, ONDA ME BAŠ CEPA!

Autor:

Zabava

17.06.2018

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz zakopali su ratne sekire, te ga je njegova bivša i pohvalila!

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Nenad Marinković Gastoz

Nakon raskida s Teodorom Radoičić, bloger često pominje svoje bivše, a sada je otkrio da oseća kao da je ponovo u vezi sa jednom od njih. Nakon poljupca između njega i Zorice u ostavi, Gastoz ne može da prestane da priča o njoj, pa je evocirao i uspomene na njihovu jednogodišnju vezu i dodao da njihova prisnost sve više liči na onu kakvu su imali dok su bili zajedno.

- Osećam kao da smo Zorica i ja ponovo u vezi. Nas dvoje se dva dana svađamo u rijalitiju, pa se dva dana slažemo. Tako je bilo s nama dok smo bili zajedno - rekao je Gastoz, a Zorica se nasmejala.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Milutin Radosavljević Mili

Ipak, ovo se nije svidelo Milutinu Miliju Radosavljeviću, koji je okončao vezu s Marijanom. Ljubomoran na ljubav između Gastoza i Zorice i toga da su oni u centru pažnje, Dorćolac je rešio da ocrni cimera i udari na njegovu muškost.

Dukićeva je tada ustala i odbrusila Miliju, čime je dokazala da i dalje nije ravnodušna prema bivšem.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Zorica Dukić

- Gastoz je fenomenalan u seksu, može da priča šta ko hoće! Mili, možeš samo da želiš da budeš Gastoz. On mene kad uhvati da cepa, on me baš cepa! A ti ga, Mili, cepaš sam sebi u WC - oštra je bila Zorica.

Cimeri su na ove njene reči reagovali aplauzom, a Gastoz ju je zagrlio poručivši da je "car".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading