(VIDEO) Eva Ras SAHRANILA ĆERKU, A DALILA JOJ SIPALA SO NA RANU!

Autor: blic.rs

Zabava

15.06.2018

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija Dalila Dragojević zaprepastila je sve kada je glumici Evi Ras rekla da se zapita zašto je sama bez naslednika i nosi crninu u svojoj "stotoj godini". Mnogi su sa zgražavanjem slušali kako Dragojevićeva vređa Evu, pravdajući se kako ne zna da joj je umrla ćerka, ali kada je produkcija zatražila da se izvini glumici ona je to odmah odbila.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Dalila Dragojević

Dalila je pobesnela kada joj se Rasova obratila sledećim rečima:

- Priča se za mnoge učesnice koje su našle dečka u "Parovima" da proširuju porodicu, ali mislim da bi to prvo trebalo da uradi Dalila. Ona je u braku sa Dejanom i trebalo bi da rade na bebi. Mnogi se pitaju zašto još nemaju dete, Dalila je neko ko juri karijeru - u dahu je izgovorila glumica, ne sluteći da je to učesnici bolna tema, jer je pre nekog vremena izgubila bebu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Eva Ras

Zato je učesnica "Parova" zatim sasula salvu uvreda.

- Što se tiče Eve, neka se zapita zašto ona nema decu, a ima sto i nešto godina. Nema porodicu i nosi crninu i dan danas

Svi su zanemeli dok je Eva pred kamerama objašnjavala da je sahranila svoju naslednicu, i dalje ne želeći da uđe u raspravu, ali Dalila nije popustila.

 

ova osoba njena iskrenost ma svaka cast.♥️

A post shared by Dalila Dragojević ?❤️ (@dalila_dragojevic) on May 13, 2018 at 1:02pm PDT

- Ja sam svoje dete sahranila draga. Vi ne živite ovde i to ne znate. Nije lepo da moju mrtvu ćerku ružno pominjete. Ja nisam ništa protiv vas govorila, već govorim da se gledaoci pitaju kako vi još niste trudni kad ste se udali i volite Dejana. Oni očekuju, ne ja. Moja crnina dok sam živa biće na meni - zaključila je ona.

Nakon što su Evine reči o mrtvoj naslednici sve potresle, Dragojevićeva je izazvala još veći šok kada nije izrazila ni trunku kajanja za ono što je izrekla, pa je odbila i zahtev produkcije da se izvini glumici.

- Ja to nisam znala, niti me interesuje. Žena od sto i nešto godina je surova prema meni i vodi računa o tome zašto ja nisam trudna. Neću da se izvinim. Znaju svi da pokušavam da dobijem dete i sada ona to spominje - zaključila je ova Bosanka na zgražavanje prisutnih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading