Ivan vodi Teodoru na lečenje od alkohola!

Autor:

Zabava

01.06.2018

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik "Parova" Ivan Marinković, kao lečeni alkoholičar, izrazio je želju da pomogne Teodori Radoičić, koja je u rijalitiju pokazala da ima problem s alkoholom, i rešio da je odvede na odvikavanje na isto mesto mesto gde je on bio.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Ivan Marinković

Naime, kako je Marinković i sam imao probleme sa pićem, u jednom trenutku bio je prinuđen da potraži stručnu pomoć u jednoj specijalnoj beogradskoj klinici, koju od srca preporučuje i svojoj cimerki.

Teodora: Godinu i po dana se nisam treznila. Nisam imala ničiju podršku kad mi je bila najpotrebnija

U toku emisije "Roditeljski sastanak", koja se četvrtkom uveče emituje u vili u Zemunu, sve oči ukućana, ali i javnosti, bile su uprte u Teodoru. Nakon odgledanog priloga sa ovonedeljne žurke, na kojoj se ova ukućanka toliko napila da nije znala za sebe, postala je predmet rasprave. Ukućani su bili zaprepašćeni Teodorinim ponašanjem, pa su je sve vreme kritikovali i gledali ispod oka, a ona je na kraju i sama priznala da ima ozbiljne probleme sa pićem. Tada se prisetila priče da je pre ulaska u rijaliti zbog privatnih problema koje je imala tokom perioda adolescencije pila po čitav dan.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Teodora Radoičić

- Godinu i po dana se nisam treznila, moj život je bio pakao. Ustanem ujutru, sednem kod jednog prijatelja u kafić, naručim viski, pa pređem na koktele, tako sam živela dobrih godinu i po dana. Bila sam mortus pijana i nisam se treznila. Nije mi bilo lako, a razlog tome je što nisam imala ničiju podršku, koja mi je bila preko potrebna u tom trenutku - ispričala je Teodora, a Marinković se očito prepoznao u njenoj priči, pa je odmah ponudio da joj pomogne.

- Ja najbolje znam kako je biti u takvoj vrsti problema. Nije jednostavno i često dođete u situaciju da ne vidite izlaz. Ja sam priznao da sam tražio stručnu pomoć. To bih savetovao i Teodori. Mlada je da bi sebi radila to što radi. Probleme neće rešiti tako što će ih gurati pod tepih i bežati od realnosti. Treba da potraži stručnu pomoć, a ja mogu da joj preporučim kliniku na kojoj sam se i ja lečio od alkoholizma - rekao je Ivan, a gosti koji su se u tom trenutku našli u studiju, kao i većina ukućana, podržali su njegovu ideju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading