Vesna Rivas: Umreće od alkohola u rijalitiju, Ivanu pod hitno trebaju blokatori

Autor:

Zabava

29.05.2018

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je samoinicijativno izašla iz vile i napustila šestu sezonu rijalitija "Parovi", Vesna Rivas i dalje sumira utiske.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Vesna Rivas

Ekskluzivno za Rijaliti opaka rijaliti-učesnica otkrila je detalje iz vile u Zemunu, a kako je često ulazila u žučne rasprave sa bivšim suprugom pevačice Goce Tržan, Ivanom Marinkovićem, on je prvi koji se našao na tapetu.

Naime, Vesna tvrdi da je Marinkoviću potreban hitan odlazak u bolnicu i blokatori zbog toga što je ogrezao u alkoholu.

Rivasova: Požgaj dobro glumi neke stvari i ko ga ne poznaje misli da je psihički pukao. Svakako mora da izađe

- Ivan Marinković je ubeđen da njega narod voli i da će on da pobedi. On je malerozan čovek, to svi primećuju. Njega bije maler za malerom, to je jedan napaćen lik. Kada bude izašao iz rijalitija i kad bude video šta ga sve čeka i za šta sve nema para, brzo će završiti u bolnici. Zapravo, on mora pod hitno na odvikavanje i lečenje od alkohola. Treba da se vrati na blokatore na kojima je i bio. On je u velikim dugovima, a nema para. I da mu ceo honorar odmah isplati Hepi televizija, neće imati sredstava da vrati sve dugove. Mislim da će posle rijalitija odmah da prihvati da ode u bolnicu na lečenje i da nastavi da uzima blokatore. Ne znam kako će podneti ni celu tu situaciju sa Miljanom Kulić, ostaje da vidimo i to nakon finala.

  • U kakvom ste odnosu sa Aleksandrom Požgajem?

- Ja sam sa njim u jako dobrim odnosima. On ima dana kada ga uhvati ludilo, pa onda krene svašta da radi. Dobro ume da odglumi neke stvari i ko ga ne poznaje, uplaši se za njegovo psihičko zdravlje. Mislim da bi trebalo da izađe napolje. Dovoljno se pokazao u rijalitiju, ne prija mu to okruženje i zato s vremena na vreme ima takve napade.

  • Koja devojka u rijalitiju najviše menja partnere?

- Pa to bi bila Nina Prlja. Ona je bila sa nekoliko njih u rijalitiju. Ko zna sa kim će se venčati ako bude ušla u "Parove 7". Ali Mladenu ovo uopšte sa njom nimalo ne smeta jer je ubeđen da ga sve to vodi ka pobedi.

  • Ko je još ubeđen da će pobediti?

- Snežana Jovičić misli da će svi seljaci sa Balkana da glasaju za nju. Svi njeni partijaši. Ona misli da će onim svojim naivnim osmehom da pridobije glasače i da će odneti pobedu. Mili i Teodora, takođe, misle da su favoriti. Oni imaju ispran mozak. Ne znam zašto su tako samouvereni, tu se nešto ozbiljno dešava.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Teodora Radoičić
  • Kako vam se čini ljubavni trougao Gastoz, Teodora i Anamarija?

- Teodora je fina prema Gastozu. Mislim da je Nenad jedini skroz svestan toga da je u rijalitiju i shodno tome se i ponaša. Ja verujem da je Teodora njemu draga i sve to, ali mislim da pravi velike greške. On je gotivi, ali mislim da vezu mogu da ostvare tek kad izađu napolje, pod uslovom da i Gastoz hoće da ima sa njom nešto više od prijateljstva. Ako ne ostvare ljubavnu vezu, mislim da će ostati najbolji prijatelji. I da imaju seks ponekad, onako bez obaveze, nebitno je jer bi i to bilo prijateljski između njih dvoje. Anamarija bi ga, međutim, odmah ščepala, to se vidi. On je ne primećuje, uopšte. Nije ona za njega. I sam zna da napolju ima još pedeset takvih devojaka koje ga jure.

  • Ko će se po vašem mišljenju naći na prvom mestu?

- Gastoz odnosi pobedu ove sezone. Prvenstveno zato što je jedan od najiskrenijih takmičara u vili. Ja sam odgajila sina, koji je njegovih godina, i vrlo dobro sam i Nenada upoznala. Kad god mu je unutra bilo teško, ja sam saosećala sa njim. On i ovako ima ogromnu armiju fanova napolju i veliki broj glasača, tako da verujem da će biti prvi. Mnogi ga tamo i napadaju zbog toga jer znaju da je velika konkurencija.

  • Čini se da krivicu za vaš izlazak iz rijalitija svaljujete na produkciju, a bili ste upoznati sa činjenicom da ćete biti kažnjeni ako izađete na svoju ruku iz vile.

- Sa svim sam upoznata, ali smatram da nije trebalo da me pošalju u "Kamp otpisanih". Ja sam žena koja ima preko 50 godina i mislim da mi nije mesto tamo. Zato sam i odlučila da odem. Ali dobro, šta je tu je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading