Zorica: Imala sam s*ks na skuteru!

Autor: D. L.

Zabava

17.05.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Parova" Zorica Dukić otkrila je da je imala s*ks ni manje ni više nego na skuteru usred Budve!

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Zorica Dukić

Naime, Dukićka se zajedno sa Teodorom Radoičić našla u "Dvouglu", emisiji koja sledi odmah nakon emisije "Ispovesti", a voditeljka Bojana Ristivojević sve vreme im je postavljala škakljiva pitanja. Kada je trebalo da otkriju koje je najegzotičnije mesto na kome su vodile ljubav, Zorica je otkrila šta će ona uvek da pamti.

- Imala sam seks na skuteru u Budvi, to je za mene najegzotičnije mesto do sada - rekla je Zorica bez dlake na jeziku na iznenađenje ostalih učesnika u vili u Zemunu.

Teodora: Ja tokom seksa volim da padam u nesvest

Međutim, kako su ukućani odmah krenuli da se šale i prozivaju Dukićku, ona se odmah ogradila i poručila da nije osoba koja je sklona fetišima. Ohrabrena Dukićkinom iskrenošću, i Teodora je posle kraćeg premišljanja ipak odgovorila.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Teodora Radoičić

- Najegzotičnije mesto na kome sam ja vodila ljubav je na krovu zgrade - rekla je Radoičićka kroz osmeh, a zatim otkrila još jednu pikanteriju o sebi.

- Ja iskreno tokom seksa volim da padam u nesvest - zaključila je Teodora, koja se kasnije i vidno postidela zbog odgovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading