KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OPISAO KAKO ZADOVOLJAVA ŽENE! Bivši zadrugar otkrio hit tehniku! Usijale se društvene mreže (FOTO)

Autor:

Zabava

10.06.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan tvrdi da ova metoda provereno radi...

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OPISAO KAKO ZADOVOLJAVA ŽENE! Bivši zadrugar otkrio hit tehniku! Usijale se društvene mreže (FOTO)

Foto: Printscreen/Pink

Bivši robijaš i nekadašnji rijaliti učesnik rijalitija "Zadruga" Kristijan Golubović do detalja je opisao kako je najbolje zadovoljiti ženu, pa je objašnjavao šta za njega znači idealan oralni se*s.  

- Najbolji oralni se*s za ženu jeste kad se prema polnom organu ponašaš kao da ga ljubiš. Ima tu raznih tehnika, ali što se mene tiče, ova je najbolja i provereno radi - ispričao je Kristijan, prenosi Scandal. 

Inače, Kristijan se od partnerke Kristine Spalević maltene ne odvaja u poslednje vreme. 

Foto: Instagram.com

Kristijan Golubović i Kristina Spalević

 

Bivša zadrugarka nedavno je iznenadila svoje pratioce na Instagramu objavom fotografija iz šetnje sa svojim izabranikom Kristijanom, a par je očigledno uživao u lepom danu, te njihova sreća nije mogla da prođe neprimećeno.

Foto: ATA Images

Kristijan Golubović

 

Kristina i Kristijan su nakon drugog porođaja odlučili da provedu kvalitetno vreme zajedno, te su odlučili da izađu u šetnju i uživaju u suncu i svežem vazduhu. Fotografije koje su podelili na društvenim mrežama pokazuju osmeh na njihovim licima, a izgleda da su zaista uživali u svakom trenutku provedenom zajedno.

Ova poznata ličnost nije propustila priliku da svoje pratioce uključi u svoj intimni trenutak sreće. Objavivši fotografije sa šetnje na svom Instagram profilu, Kristina je pokazala da želi da deli svoju sreću sa svojim vernim pratiocima. Njihovi komentari ispunjeni su podrškom i pozitivnim reakcijama, a mnogi su izrazili divljenje za ovaj zaljubljeni par.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading