ALEN HADROVIĆ DOBIO VAŽNU PORUKU OD SUPRUGE MAJE: Reči koje mu je uputila su ga ZALEDILE!

Autor:

Zabava

10.06.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja i Alen Hadrović pokazali šta je porodičan dom!

ALEN HADROVIĆ DOBIO VAŽNU PORUKU OD SUPRUGE MAJE: Reči koje mu je uputila su ga ZALEDILE!

Foto: Instagram.com

Bivši zadrugari Maja Hadrović i Alen Hadrović definitivno važe za rijaliti par koji je opstao nakon izlaska sa imanja u Šimanovcima, a poznato je da su oni stvorili svoju veliku porodičnu imperiju u kojoj uživaju svakodnevno. 

I Maja, i Alen su vrlo aktivni na društvenim mrežama, a fotografija koju je nekadašnja medicinska sestra objavila dirnula je sve. Naime, Maja je na Instagram profilu podelila fotografiju sa svojim voljenim izabranikom, a tom prilikom mu je poručila emotivnu poruku. 

- Sve ćemo zajedno - napisala je Maja na Instagramu. 

 

 

Inače, Maja i Alen su započeli privatan biznis, nakon što su izašli iz rijalitija ,,Zadruga". Naime, oni su napravili vilu za izdavanje na Kosmaju, gde znaju vrlo često da se i sami odmaraju i provode slobodno vreme sa svojim naslednicima. 

Nakon što su svoju emotivnu vezu iz rijalitija podigli na viši nivo brakom, Alen i Maja Hadrović su postali primer stabilnog odnosa među bivšim učesnicima rijalitija.  Alen je u jednoj emisiji istakao da se oseća odlično uprkos brojnim obavezama, a otkrio je i da, iako trenutno umorni, planiraju proširenje porodice za nekoliko godina.

 

 

Alen je štedeo na rečima jer mu je Anđelo ipak dobar prijatelj, pa je svoje iskreno mišljenje o vezi sa Matorinom ženom odlučio da mu saopšti tek nakon što se završi rijaliti, iako nije mogao da sakrije da muje žao zbog svega što je Tomićeva prošla samo nekoliko meseci nakon svadbe. 

- Meni je jako žao Matore i sve što joj se desilo. Verovatno ima neki razlog zašto se sve baš tako desilo. Ne mogu baš da komentarišem jer mi je i Anđelo drug, tako da ne bih da ulazim dublje u tu temu. Mišljenje o celoj situaciji ću mu reći kada izađe napolje - rekao je Alen.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading