SPAVA SA TRUDNOM ŽENOM I NAPLAĆUJE GRICKANJE POLNOG ORGANA: Tara objavila PRIVATNE PREPISKE i optužila Danila za SKANDALOZNE STVARI! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.05.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simova tvrdi i da je otac njenog deteta molio da uđe u rijaliti "Zadruga"!

SPAVA SA TRUDNOM ŽENOM I NAPLAĆUJE GRICKANJE POLNOG ORGANA: Tara objavila PRIVATNE PREPISKE i optužila Danila za SKANDALOZNE STVARI! (FOTO)

Foto: Shutterstock, ST/D. KADIĆ, Instagram.com

Drama bivše zadrugarke Tare Simov i njenog nevenčanog supruga Danila Raičevića, sa kojim je dobila sina Nikolaja, se nastavlja. Njih dvoje su nedavno prekinuli vezu, što je rezultiralo žučnom raspravom i žestokim sukobima. Simova je danas objavila prepiske sa izvesnim damama za koje je navela da su spavale sa Danilom i tako šokirala svoje pratioce.

Naime, kako Tara navodi, Danilo je spavao sa trudnom ženom kojoj muž "šmrče".

- Trudna spavala sa Danilom jbt. A i Danilo stvarno ima čudne fetiše - napisala je Tara i dodala nekoliko emotikona koji plaču od smeha.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Tare Simov

 

- Ali najjače što ima odnose sa trudnom ribom kojoj muž "šmrče" i zajedno sede u stanu kod nje, imaju odnose i pričaju o njenom mužu. Pa meni je ovo hit - dodala je Simova i objavila prepiske sa ženom koju je upisala kao "Riba Danilova".

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Tare Simov, drugi deo

Simova je navela i da njen bivši partner "traži pare babama od 40 godina za slike svog polnog organa i grickanje istog", što možete videti u nastavku ovog teksta.

Republika

Foto: Instagram.com

Tara navela da Danilo naplaćuje usluge

Na sve to, Tara je navela i da je Danilo molio da dođe do broja producenta rijalitija "Zadruga" kako bi ušao u Belu kuću.

- Moli da uđe tamo, a ne da mi starateljstvo. Kako ćeš biti tata iz rijalitija? - navela je Simova.

Podsetimo, ranije je Danilo govorio o sukobu sa Tarom i odnosu sa sinom.

- Naravno, dete je i kod mene koliko i kod nje, to je normalno. Biološki je normalno da dete bude sa majkom i u svakom aspektu je to bitno posebno kada je malo dete u pitanju. Kada poraste tu je bitna muška figura i muški uticaj, a sada to treba ovako da bude. Prvenstveno bi bio neprijatelj svom detetu kada bih hteo da ga odvojim od majke. To je poenta cele priče. Uskoro će sin godinu dana, biće jedno gala slavlje koje želim da napravim zbog njega da on kada vidi jednog dana kaže “hvala mama i tata, divni ste“. Zbog njega mi je samo krivo što je ovo otišlo u tom smeru - ispričao je on za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading