PINKOV VODITELJ UHVAĆEN U STRASTVENOJ AKCIJI: Javno procurio vruć snimak, nisu mogli da se OBUZDAJU!

Autor:

Zabava

19.05.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Đukić na društvenim mrežama razmenjivao vrele poljupce sa misterioznom devojkom!

PINKOV VODITELJ UHVAĆEN U STRASTVENOJ AKCIJI: Javno procurio vruć snimak, nisu mogli da se OBUZDAJU!

Foto: printscreen/google maps, Shutterstock

Voditelj sa RED televizije i nekadašnji učesnik rijalitija "Zadruga", Filip Đukić, oduvek je važio za jednog od najatraktivnijih muškaraca, koji je pred kamerama nizao brojne skandale, o kojima se i dan danas priča i komentariše. 

Republika

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Filip Đukić

On je kroz rijaliti bio sa raznim devojkama, kako u vezi tako i u kombinaciji, što je uvek bilo u epicentru komentarisanja. Filip Đukić na svojim društvenim mrežama često deli stare fotografije iz mlađih dana, kao i detalje svog privatnog života. 

On je za vikend podelio snimak koji je iznenadio sve njegove pratioce. Naime, Filip je pozirao sa atraktivnom devojkom, a onda su na klipu počeli da razmenjuju strastvene poljupce. Još uvek nije poznato da li je tim potezom pratiocima pokazao svoju novu partnerku ili je to samo devojka sa kojom se zabavljao u izlasku. 

Podsećanja radi, Filip je nedavno raskinuo vezu sa Paulom Hublin, a o detaljima govorio je u emisiji "Lično sa" koja se emituje na Republika TV-u. 

Republika

Foto: instagram.com/paula_hublin

Filip Đukić i Paula Hublin

- Poslednji put sam plakao kada sam raskinuo sa Paulom, odnosno kad smo raskinuli... Takav sam lik, emotivac, posle svakog raskida sam bio slomljen, plačem kada su takve stvari u pitanju. Ne bih voleo da sam toliko emotivan kada sam u tom nekom odnosu. Smanjio bih što dosta verujem ljudima. Čak ni ljudima koje ne znam dovoljno, ja im verujem. Što bih razmišljao da li će neko da me prevari ili za*ebe? Ali, eto, voleo bih da imam manje empatije. Ubi me ovaj rak u horoskopu - istakao je tada. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading