Kuma Vesne Rivas: Mirjana će ubiti nekoga u Parovima

Autor:

Zabava

04.04.2018

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica šeste sezone rijalitija "Parovi" Mirjana Praizović nedavno je u rijalitiju fizički nasrnula na takmičarku Vesnu Rivas, pa je obezbeđenje bilo prinuđeno da ih razdvaja. Čitavu situaciju preko malih ekrana pratila je Vesnina porodica u velikom strahu, a napad na nju najviše je potresao njenu kumu Biljanu Radosavljević. Ona je nakon incidenta za Rijaliti rešila da progovori i iznese šokantne tvrdnje da je Mirjana psihički obolela i da iz pouzdanih izvora zna da je Praizovićevoj potrebno lečenje.

RepublikaFoto: facebook.com/Mirjana Praizovic Frölich
Mirjana Praizović

- Scene koje sam gledala su me najblaže rečeno šokirale. Ja se samo plašim da će ozbiljno povrediti nekoga unutra, možda čak i ubiti jer se ne zna kad može da skoči i napravi haos. Ovo pričam samo zbog toga što je nasrnula na moju Vesnu. Ukućani njeno ponašanje tumače kao neki vid taktike, ne znajući da je Praizovićka težak psihijatrijski bolesnik. Ja vrlo dobro poznajem tu problematiku, ona je teško obolela i već je lečena u psihijatrijskoj ustanovi, devojka ima tešku psihozu. To su mi potvrdili ljudi koje sada ne bih imenovala, a bili su u neposrednom kontaktu s njom - tvrdi Vesnina kuma.

Biljana: Mirjanini problemi počeli su pre ulaska u rijaliti. I sa rođenom sestrom je svakog dana u sukobu

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Vesna Rivas

- Praizovićka konstantno ide za njom ne bi li je isprovocirala. Na sve načine pokušava da bode i pecka Vesnu kako bi ova nasilno reagovala i udarila je. Srećom, moja kuma nije budala, pa se dobro iskontrolisala, a sigurna sam da ona vidi šta se dešava, pa joj toleriše - dodaje Radosavljevićeva i nastavlja:

- Mirjanini problemi počeli su mnogo pre ulaska u rijaliti. Čak je i sa rođenom sestrom svakog dana u sukobu. Nedajbože nikome šta jedna drugoj pričaju i kako se blate. U trenutku kada je napala Vesnu obezbeđenje ju je sklonilo na krevet, a ona je počela histerično da se baca. Čak je u više navrata nasrnula na čuvare i tu se najbolje vidi da nema kontrolu nad svojim radnjama. Jezivo je bilo sve to gledati - zaključila je Vesnina kuma.

U prilog Biljaninoj priči ide i činjenica da su Nenad Marinković Gastoz i Teodora Radojičić nakon tuče u dvorištu izneli tvrdnje da je Mirjanino ponašanje zrelo za ispitivanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading