SAGRADIĆU DŽAMIJU U DVORIŠTU: Dejan Dragojević poziva na islam! Da vidite kakav je Ramazan u Srbiji (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.02.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši rijaliti učesnik svoju veru u Alaha želi da podeli sa celim svetom!

SAGRADIĆU DŽAMIJU U DVORIŠTU: Dejan Dragojević poziva na islam! Da vidite kakav je Ramazan u Srbiji (VIDEO)

Foto: Pixabay, youtube

Rijaliti zvezda i pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević koji se deklariše kao musliman i propoveda islamsku veru obavestio je javnost u svom video-klipu na Jutjub kanalu da se približava mesec Ramazana. 

Naime, reč je o strogom postu koji traje 29 dana koji bivši zadrugar kako kaže redovno posti i želi da i drugima približi Muhamedovu veru. Takođe, pošto živi u Srbiji, kako kaže, u svom okruženju nema dovoljno džamija, pa je došao na ideju da napravi jednu u svom dvorištu.

- Uskoro nam dolazi - Ramazan, najlepši i najbolji mesec - rekao je Dejan uzbuđeno na početku snimka, pa nastavio da objašnjava o čemu se tačno radi:

- Da vidite kakav je uopšte Ramazan u Srbiji u smislu gde nije toliko zastupljeno, da nema ni džamija, niti imaš toliko vernika, pokazaću vam kako okruženje reaguje na to, biće dugih 30, 29 dana posta, svake godine sam postio, postiću i ove, samo mi je žao što ove godine neću moći da idem u Saudijsku Arabiju, a jako bi voleo da idem, ali eto, ako bog da iduće godine idem i mislio sam da sagradim mini džamiju u dvorištu, da napravim sebi tu da imam gde da se molim, da klanjam, ali otom-potom. To mi je malo pre prošlo kroz glavu dok se pripremam za Ramazan, pokazaću vam kad budem čistio sobu, kad budem sve namestio, treba da kupim Kuran, obećao sam nekim osobama, njih je sramota i ne znaju gde to da uzmu, pa ću ja, jer oni još nisu toliko u tome, biće prikupljanje para za jednog momka, da mu se pošalje, ima i jedna devojka koja jako teško živi, samohrana majka, treba i njoj da se pomogne, tako da to će biti dani kada ću vam se javiti ako hoćete da učestvujete u dobrim delima. Dogovaraćemo se na grupi, ako hoćete, šta da pravimo za iftar, koga da zovem u goste za vreme iftara - rekao je između ostalog Dejan na svom Jutjub kanalu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading