NAŠA RIJALITI UČESNICA IMA DVA POLNA ORGANA?! Šok otkriće saopšteno uživo u programu!

Autor:

Zabava

18.02.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Informacije o pokojnoj rijaliti učesnice koje su tada isplivale u javnost zabezeknule su sve!

NAŠA RIJALITI UČESNICA IMA DVA POLNA ORGANA?! Šok otkriće saopšteno uživo u programu!

Foto: ATAImages

Milutin Radosavljević Mili, bivši učesnik rijalitija, odmah po ulasku u "Parove" šokirao je javnost izjavom da je bio intiman sa pokojnom Voljenkom Ilić, popularnom zvezdom devedesetih. Međutim, ubrzo nakon toga, Mili je počeo da širi ružne priče o Voljenki, tvrdeći da je ona bila hermafrodit i da se operisala u mladosti.

Naime, u razgovoru sa Zoricom, Mili je izneo tvrdnje o njihovoj vezi, navodeći da ima argumente koji potvrđuju njegovu priču. On je opisao njihovu vezu kao intenzivnu i istakao da je Voljenka bila ljubomorna kada je videla Milija sa drugom ženom. Tvrdi da i dalje ima uticaj na nju, uprkos njenom negiranju.

Republika

Foto: Prntscrin

Milutin Radosavljević Mili

- Za sve imam argumente, to moraš da znaš. Bilo nam je dobro i to više puta, ali sad neće da prizna. Htela je da umre za mnom! Ona je sitna riba, mizerna je, kalaštura... Njoj je bilo krivo kada je videla Marijanu, odmah je otišla u ostavu jer nije mogla da nas gleda zajedno. Ja se njoj i dalje sviđam, pazi šta ti kažem - istakao je učesnik "Parova" jednom prilikom dok je boravio u rijalitiju.

Republika

Foto: Printscreen

Voljenka Ilić

Podsećanja radi, bivša učesnica rijalitija "Parovi", igračica Voljenka Ilić, preminula je u svom luksuzunom domu u Dominikanskoj Republici. Kako su naveli tamošnji mediji, njeno beživotno telo pronađeno je u bazenu sa nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading