TARU SIMOV OSTAVIO NEVENČANI MUŽ: Osvanula šok poruka, ovo je DOKAZ raskida? (FOTO)

Autor:

Zabava

06.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost zabezeknuta!

TARU SIMOV OSTAVIO NEVENČANI MUŽ: Osvanula šok poruka, ovo je DOKAZ raskida? (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen/pink

Nevenčani suprug poznate rijaliti učesnice Tare Simov, Danilo Raičević, objavio je "stori" na svom Instagram profilu koji je iznenadio mnoge, posebno njihove fanove. Naime, kako je naveo u objavi, Raičević je odlučio da stavi tačku na svoj odnos sa Simov, s kojom inače ima naslednika.

- Raskinuo sam Tari - napisao je Danilo, što je izazvalo zabrinutost među zajedničkim pratiocima poznatog para.

Republika

Foto: instagram.com/dallyraich

Danilo raskinuo sa Tarom Simov

Ovim povodom oglasila se i Tara, izjavila da nije sigurna šta bi rekla o ovom raskidu, ističući da veruje da su to Danilove "bubice" o kojima ne želi da dalje komentariše.

- Ne znam šta bih rekla, mislim da su to njegove bubice koje ne bih dalje kokmentarisala i da će do kraja dana da dođe do pomirenja i da će taj post da obriše - rekla je Tara ne želeći da otkriva detalje, preneli su domaći mediji.

Nakon Danilove objave i Tarine izjave, fanovi su aktivno komentarisali na društvenim mrežama, izražavajući svoju zabrinutost i nadu da će se par pomiriti. Mnogi su izrazili razočaranje ovim raskidom, ali su istovremeno iskazali podršku kako Simovoj, tako i Raičeviću.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Danilo i Tara sa sinom

Podsećanja radi, Tara Simov je nedavno pričala o periodu kada je završila na ulici, gladovala, pa i poželela da umre.

- Sve što mi je tada bilo ponuđeno, bilo mi je ponuđeno od strane ljudi sa ulice, nisam imala šta da jedem. Žao mi je samo što nemam na čemu da im budem zahvalna... Sećam se da sam sa 15 godina izgovorila "Samo da ne dočekam jutro", želela sam da umrem - priznala je Tara Simov u jednoj emisiji, grcajući u suzama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mixino r.

06.02.2024 20:32

Jako bitno. A to što je "raskinuo Tari", pokazuje da je premlad, zelen, neiskusan i nepismen. Bolje bi bilo da malo više ljulja bebu, nego da se skita, pije, provodi i zajebava sa klinkama... Ima obaveze.