POMIRILI SE DRAGANA MITAR I EDO FETIĆ: Na društvenim mrežama isplivao ŠOK DOKAZ, posle njegove afere sa Majom ponovo ZAJEDNO? (FOTO)

Autor:

Zabava

08.12.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši par iz "Zadruge" na društvenim mrežama objavama podigao sumnje da su dali ljubavi novu šansu

POMIRILI SE DRAGANA MITAR I EDO FETIĆ: Na društvenim mrežama isplivao ŠOK DOKAZ, posle njegove afere sa Majom ponovo ZAJEDNO? (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Bivši zadrugarki par Dragana Mitar i Edo Fetić imali su tokom prethodnih godina jako turbulentan odnos, a iako su više puta raskidali i stavljali tačku na svoj ljubavni odnos, na kraju su uvek uspevali da pronađu zajednički jezik i da svom odnosu daju novu šansu. 

Iako već duži vremenski period svi misle da je ova ljubavna priča završena, na društvenim mrežama pojavio se jedan detalj koji je bacio nove sumnje da su Draga i Edo ponovo u nekoj priči i da je možda došlo do pomirenja. 

Naime, oni su na svom Instagram profilu u jako malo vremenskom razmaku okačili fotografije na koju su stavili istu pesmu i isti deo pesme, koje je pratiocima rijalitija i njihove ljubavi podgrejalo sumnje da je čuveni par iz "Zadruge" ponovo uplovio u vezu, ali se oni po tom pitanju još uvek nisu oglašavali.

Inače, Edo je nedavno bio u jeku skandala kad se na društvenim mrežama posumnjalo da je  Edo u tajnoj vezi sa Majom Marinković, bišvom Draganinom drugaricom, jer su se nekoliko puta pojavili na istom mestu i kačili fotografije na društvenim mrežama, ali su oboje to emantovali. 

Podsećamo, Dragana i Edo su se prvi put pojavili u javnosti kad su ušli u "Zadrugu 3" i pred kamerama bili u vezi, iako je on u tom trenutku i dalje bio oženje, a ona u procesu razvoda. Nakon toga nekoliko puta su se mirili i davali nove šanse, a još uvek nije poznati da li su i sad stvarno u ljubavi ili je ista pesma čista slučajnost. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading