POBEDIO JE U VELIKOM BRATU, A SADA SE POJAVIO U KVIZU POTERA: Niko ga nije prepoznao, od zgodnog frajera do sedog "matorca!"

Autor:

Zabava

29.11.2023

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik Velikog brata sada izgleda potpuno drugačije, fanovi ga jedva prepoznali.

POBEDIO JE U VELIKOM BRATU, A SADA SE POJAVIO U KVIZU POTERA: Niko ga nije prepoznao, od zgodnog frajera do sedog "matorca!"

Foto: hrt

asd

Danijel Rimanić, bivši pobednik treće sezone "Big Brothera", ponovo je privukao pažnju javnosti svojim učešćem u popularnom kvizu "Potjera". Iako je prošlo mnogo godina od njegove pobede u rijalitiju, obožavaoci kviza primetili su značajne promene kod Danijela.

Brojni obožavaoci kviza komentarisali su kako se Danijel promenio. Kosa mu je sada kraća, a na licu nosi bradu, što je znatno drugačije u odnosu na vreme kada je bio u rijalitiju. Ovo je izazvalo veliko interesovanje među gledaocima koji su se sećali Danijela kao mladog konobara iz Zadra.

Republika

Foto: rtl

 

 

Izrazio je svoje uzbuđenje zbog učešća i pokazao entuzijazam tokom takmičenja, iako na kraju nije uspeo da pobedi svog protivnika, a na samom početku je priznao da je ljubitelj kvizova i da u slobodno vreme ih voli igrati.

- U slobodno vreme volim igrati kvizove. Drago mi je da sam tu, veselio sam se ovome jako dugo. Što bude, biće - rekao je na početku.

Republika

Foto: hrt

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading