ŠTA SE DESILO FRANU PUJASU? Osvanule šok slike, fanovi ZABRINUTI! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.10.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik "Zadruge" ne prestaje da šokira svojim objavama na društvenim mrežama.

ŠTA SE DESILO FRANU PUJASU? Osvanule šok slike, fanovi ZABRINUTI! (FOTO)

Foto: Republika

Fran Pujas

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Fran Pujas, uspeo je ponovo da šokira svoje pratioce, ali i celokupnu javnost svojim ekscentričnim izgledom, na koje je niko nije ostavo ravnodušan.

Naime, Pujas je na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju na kojoj pozira u svom maniru, međutim, u prvi plan "pali" su njegovi "novi zubi", odnosno srebrne navlake (eng. grills), koje je pozirajući sa prstom u ustima pokazao u kameru. 

Inače, u pitanju su samo veštački zubi, koji se po potrebi navlače na prave, te se mogu skinuti u bilo kom trenutku. Mnoge njegove pratioce uplaši Pujasovo poziranje jer se brinu nakon što je završio u klinici da može ponovo da mu se dogodi tako nešto.  

Podsećanja radi, kako je Republika pisala, na drutšvenim mrežama se pojavio spisak tajnih učesnika "Elite", koji se čuvaju za kasnije, a na kojem se nalazi i Pujasovo ime, međutim, ove navode bivši zadrugar nije ni potvrdio, ni demantovao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading