BIVŠI ZADRUGAR SE OŽENIO NAKON SAMO MESEC DANA ZABAVLJANJA: Uroš Ćertić predstavio suprugu, pa otkrio ŠOK DETALJE o njoj!

Autor:

Zabava

19.10.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Ćertić se javno pohvalio svojom suprugom, pa objasnio kako ga je osvojila.

BIVŠI ZADRUGAR SE OŽENIO NAKON SAMO MESEC DANA ZABAVLJANJA: Uroš Ćertić predstavio suprugu, pa otkrio ŠOK DETALJE o njoj!

Foto: ST/Nikola Mutić

Kaskader i bivši zadrugar, Uroš Ćertić, predstavio je javnosti svoju lepšu polovinu i objasnio na koji ga je način osvojila.

- Ovo je gospođa Dajana Ćertić. Ona je Ličanka, došla je u koloni kad su nas proterivali iz Krajine. Bila je u stomaku kada je njena mama bila u izbegličkoj koloni. 14 godina je mlađa od mene, ozbiljan je fitnes instruktor i za to ima licencu. Nutricionista, takođe. Mala zvoničica - ispričao je on.

Republika

Foto: printscreen youtube/K1 Televizija

Uroš Ćertić

 

Uroš i Dajana venčali su se posle samo mesec dana veze, a kaskader je zbog toga prodao stan na Dorćolu i preselio se u Novi Sad kod svoje izabranice.

- Mi smo se venčali posle mesec dana. 6. maja smo stupili u vezu, 6. juna smo se verilu, a 22. juna smo se venčali. Trebalo je i ranije, ali ja sam morao ličnu kartu da izvadim pre toga pa smo malo zakasnili - objasnio je Ćertić.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Uroš kaže da intenzivno rade na prinovi, kao i da pokreću novi biznis u oblasti fitnesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading