STANIJA STIŽE U ŠIMANOVCE: Starleta odlučila da pred kamerama progovori o VENČANJU sa Asminom!

Autor:

Zabava

02.10.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti učesnica javno obavestila svoje pratioce da stie u Srbiju, prvi put posle skandala koji je imala sa verenikom.

STANIJA STIŽE U ŠIMANOVCE: Starleta odlučila da pred kamerama progovori o VENČANJU sa Asminom!

Foto: E-stock/Časlav Vukojičić, promo

Nakon što se u medijima proširila vest da je starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević sve oprostila Asminu Durdžiću i pristala da se uda za njega na Tajlandu. Zbog pritiska koji je trpela sa svih strana otkad je Asminova bivša partnerka Aneli Ahmić krenula da je pljuje, Stanija je prošla kroz ozbiljna preispitivanja i svojih emocija i svog partnera, a onda je rešila da sluša svoje srce, a ne tračeve ostavljene Aneli.

Republika

Foto: shutterstock, printscreen/facebook, E-stock/Časlav Vukojičić

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

Otkako se desio skandal između Stanija i Asmina, nakon što je Aneli o njihovom odnosu govorila javno, Dobrojevićeva je spakovala kofere i otišla u Kinu, a Asmin se borio za njenu ljubav i po svemu sudeći izborio. 

Atraktivna starleta i bivša zadrugarka na svom Instagram profilu objavila je da posle javnog raskida i drame prvi put dolazi u Srbiju, u emisiju "AmiG Show", gde je upravo i saopštila da se sa Durdžićem stavila tačku na ljubavni odnos. 

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija potvrdila dolazak u Šimanovce

Javnost jedva čeka da se Stanija pojavi u studiju u Šimanovcima i da pred kamerama govori o odnosu sa Asminom, kao i o pričama da se udala na Tajlandu i da su tamo radili na bebi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading