TARA SIMOV URNISALA TRUDNU ALEKS: Javno je prozvala nakon gostovanja na Pinku!

Autor:

Zabava

30.09.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka oglasila se povodom sinoćnog gostovanja Aleksandre Nikolić na televiziji Pink.

TARA SIMOV URNISALA TRUDNU ALEKS: Javno je prozvala nakon gostovanja na Pinku!

Foto: ATA Images, printscreen/RTV Pink, Đorđe Radović

Pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga"Aleksandra Nikolić, gostovala je prošle noći u studiju televvizije Pink u Šimanocima, pred početak emisije "Pitanj novinara", gde je iznela brojne, šokantne tvrdnje o svom bivšem vereniku Filipu Caru.

Njih dvoje su se žestoko posvađali kad se Filip uključio u program uživo, što je podiglo veliku prašinu u javnosti i izazvalo burne reakcije i komentare na društvenim mrežama. Povodom te situacije oglasila se i Tara Simov koja nije mogla da ostane imuna na sve što je sinoć videla, pa je odlučila da javno osudi ponašanje trudne Aleks. 

Republika

Foto: Instagram.com

Tara Simov

- Ali žena dozboli muškarcu da joj napravi dete. Onda ode na televiziju trudna (prvo tromesečje važi za najrizičnije) i priča kako svi znaju da je on godinama nasilan. Pa onda znaš i ti godinama? "Tukao me je, maltretirao, ali sam mu dala da mi napravi dete znajući godinama da je takav i prema svakog ženi". Znači otišla si na televiziju da pljuješ samu sebe? Pritom, dete će ti za pet godina gledati kompilaciju klipova tebe kako priča sve najgore o njegovom ocu i pričaš kako je tata tukao mamu. Sačuvaj svoju privatnost za sebe, ne prodajte se za popularnost i gledanost (dolazak u emisiju se ne naplaćuje). I sačuvajte svoju decu stamote koje možete. Ne gazite po svom detetu, da bi ste bile žrtve. Pogotvo što to nikad nećete biti - glasila je objava Tare Simov na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

Tara Simov prozvala trudnu Aleks Nikolić

Mnogi sad očekuju Aleksandrinu reakciju, koje još uvek nije bilo, ali možda je neće ni biti jer je rekla da će na neko vreme da se povuče iz javnog sveta kako bi imala mir u drugom stanju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Sodoma i Gomora

01.10.2023 07:44

I ovaj sljam, ulicarka isto kao Marinkovic od kada je rodila dete postala je Madona presveta, pa moze svakoga da opljune. Kakvi jadnici, a novine ih pune.