BIVŠA ZADRUGARKA MUVA BIZNISMENA IZ DUBAIJA: Bio je sa pobednicom Zadruge i našom influenserkom, a sad ga želi ONA!

Autor:

Zabava

30.09.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović bacila je oko na Crnogorca koji živi i radi u Dubaiju, a bio je sa dve naše poznate dame.

BIVŠA ZADRUGARKA MUVA BIZNISMENA IZ DUBAIJA: Bio je sa pobednicom Zadruge i našom influenserkom, a sad ga želi ONA!

Foto: shutterstock

Bivša zadrugarka Milica Veselinović delimično se povukla iz medija nakon što je izašla iz šeste sezone rijalitija "Zadruga", ali je veoma privlači pažnju na društvenim mrežama svojim objavama i fotografijama. 

Republika

Foto: ATA Images

Milica Veselinović, Aleksandra Nikolić i Filip Car

Milica je juče bila na meti napad fanova Aleksandre Nikolić i Filipa Cara zbog sumnji da se umešala u njihov odnos, zbog čega je Veselinovićeva objavila preteće poruke koje su joj stigle i javno poručila da sa tim nema ništa i da je ne zanimaju.

Po svemu sudeći Milicu više ne interesuju momci iz rijalitija već je podigla svoje standarde i bacila se na biznismene iz Dubaija. Naime, ona je lajkovala fotografije Milošu Mandiću, koji je javnosti poznat kao dečko onfluenserke Dunje Jovanović, poznatije kao Fešn beba, a pre nje je bio u ljubavnom odnosu sa podednicom "Zadruge 3", Ivom Grgurić

Republika

Foto: Instagram.com

Milica Veselinović lajkovala sliku Milošu Mandiću

Već duže vreme na društvenoj mreži Tviter se spekuliše da su Dunja i Miloš okončali vezu, a po svemu sudeći Milica pokušava da ugrabi svojih pet minuta i zapadne za oko Crnogorcu koji živi i radi u Dubaiju. 

BONSU VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading