STANIJA ZA VENČANJE OD FANOVOVA DOBILA PAPRENO SKUP POKLON: Isplivali novi detalji tajna svadbe sa Tajlanda!

Autor:

Zabava

29.09.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u medijima odjeknula vest da je popularna starleta stala na ludi kamen sa Asminom Durdžićem!

STANIJA ZA VENČANJE OD FANOVOVA DOBILA PAPRENO SKUP POKLON: Isplivali novi detalji tajna svadbe sa Tajlanda!

Foto: shutterstock, printscreen/facebook, E-stock/Časlav Vukojičić

Nakon što se u medijima proširila vest da je starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević sve oprostila Asminu Durdžiću i pristala da se uda za njega na Tajlandu. Zbog pritiska koji je trpela sa svih strana otkad je Asminova bivša partnerka Aneli Ahmić krenula da je pljuje, Stanija je prošla kroz ozbiljna preispitivanja i svojih emocija i svog partnera, a onda je rešila da sluša svoje srce, a ne tračeve ostavljene Aneli.

Kako saznajemo, Staniji su fanovi zbog venčanja poslali Šanel torbu u vrednosti od 3000 evra. Nakon što je odjeknula vest da je s Asminom napravila venčanje pomamili su se ljudi koji verno podržavaju njihovu ljubav, pa su kupili papreno skup poklon i poslali na kućnu adresu u Rumi. Ipak postoje i pojednici koji podržavaju da se Asmin vrati Aneli i da sa njom izgledi odnos, drugi ipak smatraju da je sa ljubav sa Stanijom prava i da treba da sa njom ostane u ljubavnoj vezi. 

Republika

Foto: shutterstock, Republika.rs, printscreen/facebook

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžič

Podsećamo, za vezu Stanije i Asmina saznalo se kad je Aneli na otvarnju rijalitija "Elita" obelodanila da ju je on ostavio kako bi otišao kod atraktivne starlete u Ameriku. Njena izjava napravila je haos u medijima i na društvenim mrežama, a danima su isplivali razni dokazi o vezi Ahmićeva i Asmina, zbog čega je Stanija odlučila da ostavi Asmina i odleti za Kinu. 

Međutim, ubrzo su se pojavile i slike na društvenim mrežama zbog kojih su svi pomislili da su ponovo zajedno, ali starleta još ništa zvanićno nije potvrdila. Danas je u medijima odjaknula vest o njihovom tajnom venčanju, a detalje je preneo domaći medij. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook/Printscreen

Stanija Dobrojević, Aneli Ahmić i Asmin Durdžič

Nisu planirali venčanje, to se desilo spontano na Tajlandu. Pa oni nisu zajedno ni otišli, već joj se on pridružio moleći je da mu oprosti sve i da mu da drugu šansu. Čovek je prešao pola sveta da je nađe tamo, on je odlepio za njom. Stanija i Asmin se baš vole i nisam se iznenadila kada su mi saopštili da će se venčati. Ona je uvek maštala da to bude na nekoj egzotičnoj destinaciji, na nekoj plaži - navodi izvor "Sveta", pa dodaje:

Bilo joj je žao što joj tu nisu majka i brat, ali svakako da se neće na ovome završiti, praviće oni svadbu i venčanje za porodicu i prijatelje. Njegova porodica je odlično prihvatila Staniju, međutim, njen brat i majka nisu baš oduševljeni izborom, ni to što im zet nije iste vere. Zbog porodice, koja još uvek nije sigurna da je on pravi čovek za nju, Stanija ćuti - nastavlja izvor.

Republika

Foto: instagram/Printscreen/aneli_hancy

Stanija Dobrojević, Aneli Ahmić i Asmin Durdžič

BOUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading