Učesnik "Parova" žickao novac od buržuja! Đus: NISAM IMAO PARE ZA PRAZAN BUREK

Autor: Marijana Nešković

Zabava

03.03.2018

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Ivanović Đus ima bogatu karijeru iza sebe sa dosta hitova, a nekada nije imao pare ni za prazan burek.

RepublikaFoto: youtube.com/ClipRijaliti
Đus o teškim trenucima

Reper se nije stideo da otvoreno u vili "Parova" ispriča kakvo je teško detinjstvo imao.

- Ćale i keva su se razveli kada sam imao šest godina. Tata nas je napustio i otišao sa drugom ženom u najgorem trenutku, u periodu kad je neophodno da mi bude tu. Onda na ulici počinješ da tražiš neke ljude od podrške i grade te kao muškarca koji će sutra da roka. bilo je zaje*ano u to vreme - prisetio se reper odrastanja u devedesetim i nastavio:

- Gotivio sam metal i hard rok, ali kao klinac sa 13 godina nisam imao kintu da oformim bend. Rep mi je bio pristupačniji, ali i tu sam imao problema jer je sat vremena u studiju koštalo 25 maraka, a moja keva je imala platu 1,5 maraka. Keva je trebala da radi tri godine, da bih ja platio sat vremena snimanja u studiju. Što se tiče te pijace, to je bilo početkom rata devedesetih. U to vreme mi smo na odmorima u osnovnoj školi bukvalno gladovali. Naravno da su postojala deca od nekih roditelja koja su imala te neke guči i kapa trenerke, pejdžere, prepuni para. Mi smo od takozvanih buržuja na svakom odmoru žickali neku siću od po deset para. Žickali smo od njih da bismo kupili na kraju pola četvrtine praznog bureka, nismo imali ni za ceo. Za to vreme smo našli način da zaradimo neki dinar i otišli smo na Kalenić pijacu. Moj drugar Steva i ja iznajmili smo tezgu, utrčali, izbacili neke stare stvari. Svašta smo nešto prodavali i došli kući sa kintom.

Pored Kalenić pijace i ortačkog posla sa drugom Stevom, kako smo već pisali, reper je otkrio da je radio i kod Kineza.

- Prodavao sam i patosnice za kola, gazdarica mi se zvala Kva i tu sam rmbačio za bedne pare, ali nisam se nikada stideo, prihvatao sam sve poslove koji su mi se nudili, bitna je samo želja i volja - dodao je Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading