ANĐELA ĐURIČIĆ PREŠLA NA POLITIČARE: Bivša zadrugarka ima novog dečka, roditeljima napravila novi problem!

Autor:

Zabava

06.09.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić ponovo je srećna u ljubavi posle kraha veze sa Zvezdanom Slavnićem.

ANĐELA ĐURIČIĆ PREŠLA NA POLITIČARE: Bivša zadrugarka ima novog dečka, roditeljima napravila novi problem!

Foto: E stock

Anđela Đuričić

Kako saznaje Star Anđela Đuričić boravila je u Crnoj Gori  i tamo je našla novog dečka. U pitanju je mladi političar koji je već jako uticajan, a ima tek 30 godina i spreman je za brak. 

Republika

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić u kupaćem

- Taj momak je bio na letovanju sa društvom i tad je snimio Anđelu na plaži koje mu je odmah zapala za oko. Nije pratio rijaliti i uopšte nije bio upućen u to ko je ona i da je poznata. Mnogo mu se dopala, a sasvim slučajno imaju  istu prijateljicu. On je tu devojku zamolio da ih upozna. Mlad je, ima 30 godina, ali je uspešan u politici. Jako je vaspitan i fin, pravi gospodin. Anđela se upoznala sa njim, shvatila brzo da momak ima lepe manire, nije navalentan i baš je na mestu. Razmenili su brojeve, družili se, mislim da su uplovili u vezu, ali neće još da priznaju, jer se ona opekla i neće da se zaleće. Hoće lepo da se upoznaju, pa pošto sada i ona dolazi u Beograd imaće vremena da što više budu zajedno i vide u kom pravcu ide njihova priča. On je saznao da je Anđela bila u rijalitiju, ali njega ništa ne interesuje jer mu se mnogo dopala o prija mu kao osoba - govori izvor blizak Anđeli za Star, pa dodaje:

- Čuju se svaki dan, ali Anđela se sada priprema detaljno za emisiju i tome je posvećna što njemu imponuje jer vidi da je ambiciozna i daje joj punu podršku. Rekao je da je ona devojka kojom bi se oženio - zaključio je izvor blizak bivšoj učesnici rijalitija "Zadruga", a mnogi sad strahuju kako njeni roditelji gledaju na ovu vezu jer se zna da prethodnu sa Zvezdanom Slavnićem nisu podržali.

Republika

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading