DRAMA! Majka naše rijaliti zvezde mora HITNO na OPERACIJU, doktori je stavljaju u TOTALNU ANESTEZIJU!

Autor:

Zabava

01.08.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Jelene Golubović ide hitno na operaciju!

DRAMA! Majka naše rijaliti zvezde mora HITNO na OPERACIJU, doktori je stavljaju u TOTALNU ANESTEZIJU!

Foto: ST/N. Mutić

Bivša zadrugarka i rediteljka Jelena Golubović prolazi kroz težak period, zbog njene majke Cece Golubović. Naime, Jelenina mama će sutra biti operisana na Institutu za ortopediju Banjica. Jelena je potvrdila ove navode, te je objasnila šta se desilo.

Ona je primljena u bolnicu, a medicinsko osoblje je odmah zbrinulo, tako da Ceci ništa neće faliti do same operacije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Golubović Narod pita

 

- Mama će sutra u prepodnevnim časovima, Bože zdravlja, biti operisana na ortopediji, poručila je Jelena nakon što je njena majka primljena u ovu medicinsku ustanovu - rekla je Jelena za Pink.

Da podsetimo, Jelena je nedavno na svom facebook profilu podelila objavu u kojoj je tražila od svojih pratioca da joj pomognu i dobrovoljno doniraju krv, a posle se saznalo da je pomoć potrebna njenoj mami, kako bi mogla da ode na operaciju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Golubović Zadruga 6

 

- Hrskavica joj je otišla na oba kolena. Sada je, posle sedam godina, došla na red za operaciju i ja sam srećna što je postupak ubrzan. Sada je ostalo samo još da nađemo davaoce krvi, kako bi ona mogla da se operiše. Nikola Lakić, koji je bio sa nama u "Farmi 7", je donirao krv, ali je potrebno da se nađe još dvoje ljudi. Meni je prvog jula rođendan i ako me neko voli, neka mi to bude poklon za rođendan. Problem je što samo tri odsto populacije daje krv - istakla je Golubovićeva pre mesec dana za medije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading