BRUTALNA SVAĐA KRISTIJANA I KRISTINE, ISPLIVAO PRLJAV VEŠ: "Gledao sam kako se sa pet drugara za GRAM KOKAINA" (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.07.2023

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović i Kristina Spalević napravili su haos!

BRUTALNA SVAĐA KRISTIJANA I KRISTINE, ISPLIVAO PRLJAV VEŠ: "Gledao sam kako se sa pet drugara za GRAM KOKAINA" (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nemanja Pančić

Nekadašnji zadrugari Kristina Spalević i Kristijan Golubović su dobili svoje prvo zajedničko dete krajem prošle godine, sina Konstantina, a po svemu sudeći, njihov odnos i dalje je jako turbulentan, što jasno pokazuje snimak njihove svađe koji je isplivao na društvenim mrežama.

Naime, na snimku se čuje kako su razmenjene teške reči i uvrede, ali i šokantne optužbe, gde je nekadašnji zadrugar optužio svoju partnerku da je imala intimne odnose sa nepoznatim muškarcem i bila spremna da mu rodi dete.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Kristijan Golubović i Kristina Spalević

 

Na snimku se čuje, kako se na početku povela priča o prošlosti Spalevićeve i bivšim momcima, a sve datira iz perioda dok je bila u srednoj školi, a onda se Golubović razbesneo i izneo do sada nepoznate detalje iz njene veze sa izvesnim muškarcem s kojim je ona navodno bila u Šapcu, tvrdeći da je htela i dete da mu rodi i ludo ga volela, a onda je usledio njen nervni slom, te je krenula da histeriše i viče na njega. Svađa je pretvorena u njene urlike, jecaje i iznošenje prljavog veša.

- Ja kada sam gledao te fuk... koje se j... za gram kokaina, heriona i spida po gajbama sa pet drugara, to što ste vi radili, i ti, to sam ja gledao sa svojih 15 godina - odbrusio joj je Golubović, dok je Kristina zanemela zbog njegovih reči i ponovo ga upitala da li je i ona to radila, te je Golubović nastavio sa iznošenjem prljavog veša:

Foto: RTV Pink

Kristijan Golubović i Kristina Spalević

 

- Da, ti si radila. Eto, ti si radila, u Šapcu si ti radila. Može doći čovek da ti to kaže. Taj s kojim si ti bila, koji te je p..., n... i decu si mu zamalo rodila. E taj isti, kome si sto puta rekla da ga voliš i nemoj da lažeš, imam sto skrinšotova gde mu pričaš isto kao i meni - izrevoltirano je nastavio Golubović.

Kristina se sve vreme sarkastično smejala i negadovala, a u jednom momentu je razbesnela i krenula da histeriše na njega, ponavljajući jedno pitanje "šta tražiš sa mnom bre?!", na šta se Golubović nadovezao: Pa ništa, pa nemoj da lažeš.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading