DRAGOJEVIĆ URNISAO CARA, RAT SE NASTAVLJA! Znam šta si sve pričao o svojoj verenici iz Ritopeka: Šifra Paćoti! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.06.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević brutalno je odgovorio Filipu Caru.

DRAGOJEVIĆ URNISAO CARA, RAT SE NASTAVLJA! Znam šta si sve pričao o svojoj verenici iz Ritopeka: Šifra Paćoti! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika

Rat Dejana Dragojevića i Filipa Cara se nastavlja. Nakon što je Dragojević potkačio njega i Aleksandru Nikolić, Car mu je odgovorio, a Dejan se nije zaustavio, te mu je žestoko odgovorio putem društvene mreže Instagram.

- Zetko, sad si samog sebe odrukao. Zar nisam ja taj koji živi od fanova i baba? Čak je uvek bila sprdnja da su fanovi kupili prsten, ali ako si i ti počeo ovo da radiš, poslaću ti šemu rada. Čuo sam da si sve rekao o mojoj bivšoj, tvojoj sadašnjoj verenici iz Ritopeka... Ovde ću da stanem. Imam i dalje poštovanja prema tebi, jer si mi dosta pomogao u životu... Šifra paćoti - glasio je samo deo objave Dejana Dragojevića, koji čini brutalan odgovor Filipu Caru.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/dejan_dragojevic_official

Dejan Dragojević odgovorio Filipu Caru

Podsetimo, Filip Car se u prvoj Dejanovoj objavi pronašao prozvanim, pa mu je odgovorio na prozivke.

- Lako za njihove fanove koji su opsednuti Alex i sa mnom, pa našom podrškom više nego svojim favoritima, ali što svi živi pokušavaju podbadanjem nas dobiti reakciju. Izbegavamo izjave, nikog ne diramo, povukli se i čekamo da stanu s*ati više svi, imamo svoj život, nikog ne diramo, ne bavimo se ni sa kim, za nas je rijaliti završen. Ne znam koju potrebu ima bračni par Dragojević, bračni par Brajlović i još neki da konstantno podbadaju nas dvoje i bave se nama u svakoj izjavi, intervju, itd.

Foto: Republika

Filip Car

- Neka se udruženim snagama bave svojim životima, ljubavima i poslovima, ovo im je opomena, jer ako ja počnem da pricam o njima, njihovim ljubavima, izborima, poslovima i verenicama, baš ali baš će se sk*njati. Tako da evo nakon dve nedelje da dobiju mrvicu pažnje. Sve im najbolje i fokus na sebe, use naše podaše, nek puste nas - izjavio je Car za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading