ANĐELU ĐURIČIĆ ISMEVAJU BIVŠI ZADRUGARI: Starletina kičma izazvala podsmeh, kad bude videla NJU neće joj biti dobro!

Autor:

Zabava

18.06.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić postala glavna sprdnja na društvenim mrežama, čak je i bivši zadrugari ismevaju!

ANĐELU ĐURIČIĆ ISMEVAJU BIVŠI ZADRUGARI: Starletina kičma izazvala podsmeh, kad bude videla NJU neće joj biti dobro!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Crnogorska starleta Anđela Đuričić nedavno je izazvala negativnu lavinu komentara svojim pojavljivanjem u emisiji sa Zvezdanom Slavnićem. Ona se zapravo ponela mišljenjem da je voditeljka, pa je pokazala kako uličan rečnik, tako su njeni pokreti postali viralni na društvenim mrežama. 

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić Instagram

 

Bivša zadrugarka Super Cveta nije se libila da javno iznese mišljenje koje mnogi dele, koliko ju je bilo sramota gledati crnogorsku starletu u ulozi voditeljke. Ona je čak podelila i mišljenje sa svojim brojnim pratiocima na društvenoj mreži Instagram rečima:

- Ovo je najveći krindž i užas koji sam ikada videla. Ne može svako biti voditelj, šta ste se utripovali? - napisala je Super Cveta na Instagramu.

No, to nije sve! Cveta je napravila i viralnu fotografiju, na kojoj se slikala imitirajući Anđelu i njenu pozu. Naime, svima je poznato da Anđela krivi kičnu dok stoji, pokušavajući da istakne njenu zadnjicu, što je Cveta iskoristila i napravila urnebesnu fotografiju.

- Kaži ti meni, jesi li za kafu? - napisala je Super Cveta, aludirajući na Anđelu, a u pozadini se može videti da se zaigrala namenski u fotošopu. 

Foto: Instagram.com

Super Cveta prozvala Anđelu Đuričić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading