SLAVKO: Ivan Marinković je prosio ispred Hrama Svetog Save!

Zabava

14.02.2018

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik "Parova" Slavko Janković otkrio je šokantne detalje o svojim cimerima Milutinu Radosavljeviću Miliju i Ivanu Marinkoviću. Kako Janković tvrdi, obojicu ih veže jedna stvar, a to je da su u mladosti bili bez prebijene pare, pa su se snalazili ko je kako mogao.

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Slavko Janković!

- Otkad sam izašao iz "Parova", saznao sam toliko stvari da ni sam ne mogu da verujem. Ljudi me prepoznaju na ulici, pa mi prilaze i pričaju mi sve i svašta. Ono što je mene najviše šokiralo jeste priča o Ivanu Marinkoviću, ali i o Miliju. Znam da cvonjka nisu imali, ali nisam znao na koje načine su dolazili do para - otkriva bivši učesnika "Parova" za Rijaliti i nastavlja:

- Na ulici sam sreo jednog čoveka koji Marinkovića zna još iz mlađih dana. Kaže da ne može da veruje za šta se Ivan sad predstavlja i da to veze sa istinom nema. A onda mi je ispričao da je celu mladost klošario i grebao se za piće, ništa nije radio. Kad nije znao više šta će sa sobom, Ivan je čak i prosio ispred Hrama Svetog Save! Posle se zalepio za Gocu Tržan, pa evo, sad je u rijalitiju. On i ne može da funkcioniše dok se za nekog ne zalepi kao krpelj. Miljani napravi dete, pa jedna žena, pa druga žena. On ništa ne zna sam, pa koristi kako koga može.

Slavko: Znam da cvonjka nisu imali, ali nisam znao na koje načine su dolazili do para

Kako je Rijaliti već pisao, Slavko je Miliju sačuvao glavu kad su ispred vile "Parova" pokušali da ga ubiju šrafcigerom, ali Janković otkriva da je Radosavljeviću još jednom pomogao, spasavši ga od hapšenja.

Foto: youtube.com/PARIS ACTION2
Ivan Marinković i Milutin Radosavljević Mili

- Nisam ni znao da sam Milija spasao od policajaca tokom jedne od njegovih krađa. Znam ja da je on operisao i radio po Kalenić pijaci kao mlad, krao je, ali da sam ga spasao i tad, nisam. Pozvao me je prijatelj, on je penzionisani policajac, sad živi u inostranstvu. Gledao me je dok sam bio u "Parovima", pa me pozvao čim sam izašao. Podsetio me je da smo jednom zajedno prisustvovali kad su dečka hapsili ispred pijace, lisice su mu stavljali, učestvovao je u nekoj krađi. Prišli smo da vidimo šta se dešava, rekli su da je otimao novac od starca koji je prodavao cveće tu pored. Bilo nam je žao, pa smo se založili za njega i nakon dužeg ubeđivanja i obećanja tog dečka da nikad više neće krasti situacija se smirila i milicija ga pustila. Kleo se da mu je to poslednji put, a onda je negde pobegao. I tako sad, dok sam se sa prijateljem prisećao te situacije, on mi je otkrio da je taj mali lopov bio Mili. Ja nisam imao pojma. Eto koliko je mali svet. Spasao sam ga i tada, završio bi iza rešetaka - zaključio je Janković za Rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading