"U Uroševim očima se videlo da je MONSTRUM" Viki Mitrović progovorila o susretu sa UBICOM - Hvatala me je jeza kada me je pogledao!

Autor:

Zabava

05.05.2023

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Republiku se oglasila Viktorija Mitrović i iznela šok saznanja o ubici iz Mladenovca Urošu Blažiću.

"U Uroševim očima se videlo da je MONSTRUM" Viki Mitrović progovorila o susretu sa UBICOM -  Hvatala me je jeza kada me je pogledao!

Foto: Instagram.com printscreen

Nikola Đorđević, Uroš Blažić, Viktorija Mitrović

Uroš Blažić, ubica iz Mladenovca je bio drug bivšeg zadrugara Nikole Đorđevića, a tim povodom oglasila se i bivša zadrugarka Viktorija Mitrović, koja je bila veoma bliska sa Nikolom, pa je otkrila da li je poznavala ovog opasnog momka i da li je mogla da pomisli da je na tako nešto spreman.

Foto: Instagram

Uroš Blažić Instagram

 

Viki se oglasila za Republiku i otkrila detalje poznanstva sa Urošem. Naime, Viktorija priznaje da je Uroša upoznala preko bivšeg dečka, Nikole Đorđevića, sa kojim je imala kratku romansu. 

- Uroša poznajem, ja sam njega upoznala preko Nikole Đorđevića. Bili smo zajedno na snimanju spota kod Elektre Elit. Iskreno, delovao je kao smiren momak, ali sam videla da je spreman da počini takav zločin, videla sam u očima to njegovim, prolazila me je jeza zbog njega, strašno je to što se desilo - govori Viki za Republiku. 

 

 

Upitali smo i Viktoriju da li se tokom snimanja spota Uroš ,,muvao" sa Deniz Dejm, ona govori:

- Da, da, ja njega znam samo iz viđenja, on se tad muvao sa Deniz, ali generalno nisam obratila pažnju na njega ziasta, jer ja sam tu bila poslom, snimala sam spot, znala sam šta mi je uloga -  otkriva Viki za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading