ISPLIVALI DETALJI TAJNIH RAZGOVORA ANE I DEJANA: Dragojević satima telefonirao sa Zvezdanovom bivšom, savetovao ju je kako da se osveti Slavniću!

Autor:

Zabava

30.04.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić se ipak pripremala za Zadrugu 6 i susret sa Zvezdanom!

ISPLIVALI DETALJI TAJNIH RAZGOVORA ANE I DEJANA: Dragojević satima telefonirao sa Zvezdanovom bivšom, savetovao ju je kako da se osveti Slavniću!

Foto: ST/D. Kadić, E stock

Pobednik Zadruge 5, Dejan Dragojević, gostovao je u današnjoj emisiji "Premijera - Vikend specijal", u kojoj je, između ostalog komentarisao prevarenu Anu Ćurčić i otkrio sve detalje njihovih razgovora.

Dejan je posavetovao Anu, s obzirom da je on bio u sličnoj situaciji, međutim, ona ga nije poslušala:

Republika

Foto: ATA Images

 

- Meni se nije dogodilo ništa slično kao Ani. Ne gledam sada rijaliti, ali u hodu nešto propratim. To što se dešava je sve suprotno od onoga što se meni desilo. Ja sam savetovao Anu dok je bila napolju, na početku sam pričao sa njom, dugo smo ostajali na telefonu. Davao sam joj savete, mislio sam da mogu da utičem na nju. Ona je onda odlučila da uđe u šou, ja sam joj pružio podršku, ali sada više ne gledam - rekao je Dejan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading