RAZGOLITIO SE NASRED MADRIDA! Popularni voditelj otišao u Španiju, proslavio USPEH vrelom fotkom!

Autor:

Zabava

25.04.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kendi se oglasio za Republiku i otkrio kako se oseća nakon ostvarenja životnog cilja!

RAZGOLITIO SE NASRED MADRIDA! Popularni voditelj otišao u Španiju, proslavio USPEH vrelom fotkom!

Foto: republiaka.rs

Voditelj RED televizije i bivši zadrugar Stefan Kandić Kendi u poseti je glavnom gradu Španije sa svojom devojkom. Oni redovno kače fotke iz Madrida, gde su, između ostalog, posetili i stadion Kendijevog omiljenog tima. Kendi je na oduševljenje mnogih istrčao i maraton tamo, a na društvenoj mreži Instagram okačio je fotku sa medaljom koju je dobio, kao i jednu fotografiju bez majice, gde se može videti kakva mu je forma.

Republika

Foto: Instagram.com

Kendi posle maratona u Madridu

Kendi se oglasio za Republiku i otkrio nam je kako je došlo do toga da se prijavi za maraton u prestonici Španije.

Oduvek sam imao želju da posetim Španiju, pre svega Madrid. Navijam za Real Madrid od kada znam za sebe, plus španske serije koje su se gledale na našim prostorima u doba kada sam ja bio dete, sve to je uticalo da sve više i više zavolim Španiju. Trčanje je nešto što sam takođe volio ceo svoj život, ali nikada se nisam bavio konkretno samo trčanjem. Razne sportove sam probao, I celog svog života sam trenirao nešto… Onda je došlo do jedne duže pauze i bilo je potrebno da se aktiviram, a mislio sam da je najbolji način upravo trčanje - započinje Kendi i dodaje:

- Tako je i bilo, naišao sam na Instagramu na profil trkačkog kluba i zahvaljući sjajnim trenerima i sjajnoj ekipi jako brzo sam zavoleo taj sport. Prva moja trka bila je u Rumuniji i to 10 km, nisam očekivao da sam spreman za to, ali sam istrčao I to sa najboljim vremenom do tada, bolje nego na prethondim treninzima (55:35). Potom se pojavio Madrid i ideja da može tamo da se ide jer je troje ljudi iz Srbije odustalo i može se upasti na njihovo mesto. U tom trenutku mi sve prolazi kroz glavu, od utakmice Real Madrida do same trke… Međutim nisam bio siguran, da li nakon dva meseca treninga treba da idem na tako velike trke. Kada sam odlučio da se ipak prijavim, nisam mogao na 10 km, već sam morao na 21 km jer je samo tu bilo slobodnih mesta - nastavlja Stefan.

Republika

Foto: Instagram.com

Kendi posle maratona u Madridu

 

Sve je na kraju prošlo I bolje od očekivanog, jer osećaj koji sam imao tokom trke i tokom utakmice Real Madrida se teško može porediti sa bilo kojom situacijom do sada. Imao sam samo jedan cilj, da istrčim, i to sam uspeo, sa sjajnim rezultatom za prvu trku na 21 km u životu (02:06). Ostvario sam nekoliko životnih snova u par dana, odgledao sam utakmicu voljenog kluba, bio sam u državi koju sam voleo i pre nego što sam je video, istrčao sam prvi polumarataon u životu i to u Madridu, i sve to sa voljenom osobom, još uvek sam pod utisicma, i nema reči koje bi opisale moj osećaj u tim trenucima - zaključuje voditelj za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading