"MOJI ANĐELI" Smrt majke nije preboleo, a otac mu je PREMINUO dok je bio u Zadruzi! Kenan se prisetio pokojnih roditelja! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.04.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodična tragedija je zadesila Tahirovića dok se takmičio u "Zadruzi 4"

"MOJI ANĐELI" Smrt majke nije preboleo, a otac mu je PREMINUO dok je bio u Zadruzi! Kenan se prisetio pokojnih roditelja! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen/Zadruga Official

Kenan Tahirović

Kenan Tahirović, maneken iz spota "Žena od sultana", privukao je veliku pažnju svojim učešćem u "Zadruzi 4", gde je uplovio u vezu sa pevačicom Rialdom Karahasanović. Njihova veza važila je za jedno najstabilnijih i imali su samo par sukoba. Nakon "Zadruge", nastavio se njihov odnos, ali je vrlo brzo došlo do pucanja.

Kenan je svojom misterioznošću intrigirao svoje cimere, a u retkim trenucima govorio je o svom privatnom životu.

Republika

Foto: Republika

Kenan i Rialda

Tako je jednom prilikom otkrio da mu je majka preminula 2015. godine i od bolesti pankreasa, od koje je krenulo da se pogoršava njeno stanje.

Kenan je doživeo i porodičnu tragediju tokom svog učešća u "Zadruzi 4". Naime, njemu je iznenada preminuo otac, kako se tada pisalo, od korone, a on je izveden iz "Zadruge" kako bi mogao da ode na sahranu.

Nakon povratka u "Zadrugu", u emisiji "Amidži šou" govorio je koliko mu je teško pao gubitak oca.

- Dali su mi tablete za smirenje, tek nakon sam se vratio, spucalo me, hteo sam da potpišem da odem, da pobegnem, tek kad mi je došlo šta se sve desilo. Teško je, izgubio sam i majku pre toga, nije lako, tek će me stići kad dođem u svoju kuću, jer zamišljam da je on tamo, nisam navikao da ga nema. Rialda mi je velika podrška u svemu tome, tu je uz mene uvek – pričao je Kenan svojevremeno.

Kenan je juče posetio grob svojih roditelja, a ovaj trenutak je odlučio da podeli sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

- Moji anđeli - napisao je Kenan i stavio dve ruže preko slike.

Republika

Foto: Instagram.com

Kenanova objava na Instagramu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading