SKANDAL! Kriminalac na baterije Kristijan Golubović držao ''PREDAVANJE'' u ŠKOLI, deci pričao kako je IZBAČEN i da su profesori DEGENERICI!

Autor:

Zabava

20.04.2023

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao snimak ''predavanja'' u jednoj školi Kristijana Golubovića.

 

 

Društvenim mrežama se širi  snimak, koji je šokirao čitavu javnost. Naime, tokom jednog snimanja Kristijan Golubović, poznati kriminalac na baterije, bio je u jednoj školi i tom prilikom je deci u učionici odlučio da ispriča svoje iskustvo sa školom.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kristijan Golubović držao predavanje deci

Na snimku se čuje kako Golubović objašnjava kako je izbačen iz škole, profesora naziva degenerikom i učenicima daje ideju kako da se ponašaju i maltretiraju profesore.

- Mi otvorimo prozor, a jedan profesor degenerik voleo kada uđe unutra “Šta je ovo tabla, sređeno i baca dnevnik” o dnevnik se zalepi, mi namažemo sto, dnevnik odleti i on kao “ode mi posao” izađe napolje. Sve nas pozovu na razgovor i samo mene izbace iz škole - pričao je Golubović.

Učenici su ga snimali, pomno slušali, a onda se smejali na njegove opaske i uvrede na račun škole i nastavnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading