VAŽI ZA ŽESTOKOG MOMKA, A PORED NJIH JE DRUGI ČOVEK: Kristina pokazala Kristijana u potpuno novom svetlu, ovaj prizor raznežio je sve!

Autor:

Zabava

15.04.2023

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović ne krije koliko je slab na njih dvoje!

VAŽI ZA ŽESTOKOG MOMKA, A PORED NJIH JE DRUGI ČOVEK: Kristina pokazala Kristijana u potpuno novom svetlu, ovaj prizor raznežio je sve!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Kristina Spalević i Kristijan Golubović nedavno su dobili sina, Konstantina, kome su se potpuno posvetili i sa kojim maksimalno uživaju.

Evidentno je da Kristina i Kristijan uživaju u svojoj ljubavi i da je mali Konstantin istu samo ojačao, a mnogi komentarišu da su jedan od najskladnijih parova na estradi.

Naravno, kao prava mala porodica, oni su i praznike proveli zajedno, a na Instagramu su objavili snimak, koji je raznežio sve.

Iako su svi sumnjali u njihovu ljubav, oni su opstali i svima dokazali da su izuzetak, a ovaj prizor svima je izmamio osmeh. Kristijan je maksimalno brižan prema svojoj izabranici i nasledniku, a da li planiraju još dece uskoro - ostaje nam samo da sačekamo i saznamo.

Republika

Foto: RTV Pink

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading