ŠA NASTAVIO DA SE PRAVDA FANOVIMA ZBOG IZNENADNOG BRAKA: Izneo nove detalje veze sa Vanjom, evo kako je sve krenulo! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.04.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša ne prestaje da objašnjava pratiocima kako je iznenada odlučio da stane na ludi kamen!

ŠA NASTAVIO DA SE PRAVDA FANOVIMA ZBOG IZNENADNOG BRAKA: Izneo nove detalje veze sa Vanjom, evo kako je sve krenulo! (FOTO)

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha

Nenad Aleksić Ša nedavno je podelio sa pratiocima na Instagramu informaciju da je ponovo u vezi, a nakon samo 24 časa odjeknula je vest da je reper oženio mladu TikTokerku, Vanju.

Foto: instagram.com/nenad_aleksic_sha

 

On je potvrdio sve, pa obradovao fanove fotografijama sa venčanja, nakon čega su usledili brojni komentari da Vanja zapravo podseća na njegovu bivšu ljubav, Taru Simov, što Nenada posebno razbesni.

Kako su se svi pitali šta se to odjednom dogodilo, kada je Ša odlučio da ponovo stane na ludi kamen, Vanja i on su otkrili kako je sve počelo, kada su se upoznali i odlučili da je ovo ljubav za ceo život.

Republika

Foto: instagram.com/vanjaaleksic11_

 

- Ovako je sve krenulo - napisala je Vanja na fotografiji sa prijateljima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Deki

15.04.2023 15:40

Kakav je ovo dokoni besposlicar. Sedi u 30kvadrata na tiktoku sa 40+ godina.