"ŠKOLOVALA SAM SE ČETIRI GODINE ZA TO" Iva Grgurić promenila profesiju, a evo šta kaže o dečku biznismenu! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

31.03.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić otkrila je da otvara salon i da joj je dečko ogromna podrška.

"ŠKOLOVALA SAM SE ČETIRI GODINE ZA TO" Iva Grgurić promenila profesiju, a evo šta kaže o dečku biznismenu! (FOTO)

Foto: N. Mutić

Iva Grgurić

Starleta Iva Grgurić, pobednica "Zadruge 3", odnedavno je u centru pažnju zbog svog emotivnog života, ali i promeni posla, a sada je priznala da je ozbiljno ušla u preduzetničke vode.

Naime, Grgurićeva je rešila da otvori salon, a pored biznisa koji je pokrenula, odlučila je da kosu ofarba u crno i objasnila zašto se opredelila na tako drastičnu promenu.

- Jeste, istina je, postala sam preduzetnica. Otvaram frizersko-kozmetički salon. Jako sam uzbuđena, jer sam ostvarila svoj životni san. U salonu će imati sve vrste tretmana za lice, kosu i telo. Inače to je moja struka i za to sam se školovala četiri godine. Ja sam neko ko zastupa lepotu, smatram da svaka žena mora da bude uredna, čista, pedanta i uvek sređena - ističe Iva, pa nastavlja:

Republika

Foto: printskrin/instagram

Iva Grgurić promenila boju kose

- Retko kada sam depresivna, uvek nađem izlaz i na sve gledam pozitivno. Boju kose sam promenila, jer sam imala veliku želju i dosadila mi je plava kosa. Nisam želela više da se farbam, već sam poželela svoju prirodnu boju kose, nema nikakve veze ni sa dečkom niti sa bilo čime drugim.

Bivša zadrugarka je otvoreno progovorila o raskidu sa Nemanjom Petoševićem, koji ju navodno ostavio zbog čestih poslovnih putovanja u Dubai.

- Nisam ostavljena! Nikada nisam bila ostavljena! Čitam sve i svašta, ali nije ništa tačno. Mene pokreću ljubav i emocije, moj partner mi je ogromna podrška u svemu što radim, zaista sam srećna i ispunjena - zaključuje Iva za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading