ZORICA OPROSTILA GASTOZU BATINE!

Autor:

Zabava

23.01.2018

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici "Parova" Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz nakon kraha turbulentne ljubavne romanse ponovo su zajedno pred kamerama Hepi televizije. Bivši ljubavnici vezu su završili burno, a nakon što je tokom jedne od žustrih svađa Gastoz pretukao Zoricu i zbog nasilja završio na saslušanju u policiji, popularni par je raskinuo. Rijaliti-igrači sada su zakopali ratnu sekiru, a Dukićka, kako saznajemo, pred sam ulazak u rijaliti bivšem momku je oprostila sve neprimerene situacije i skandale iz prošlosti.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz

- Njih dvoje se nisu čuli mesecima, nikakav odnos nisu imali. Pred kamerama i u medijima su se pretvarali i folirali kao da je sve u redu, međutim, od toga nije bilo ništa. Zorica nije mogla da poveruje da je Nenad zaista podigao ruku na nju, čak se i policija umešala, mnogo su je povredili njegovi postupci. Imali su jako burnu vezu, bila je velika ljubav između njih, ali i veliki haos i problemi. Tvrdila je da ga više ne želi u svom životu, ali kada je čula da će zajedno ući u vilu u kojoj je sve počelo, stvari su se promenile. Prisetila se svih situacija kroz koje su zajedno prošli pred kamerama i podrške koju joj je Nenad pružio. Shvatila je da je mnogo vremena prošlo i da nema potrebe da bude kivna. Odlučila je da zaboravi na ružne delove prošlosti. Rekla je da ulazi u rijaliti kao njegov prijatelj i da mu je sve oprostila - otkriva izvor blizak učesnici "Parova" za Rijaliti.

Njih dvoje su folirali da su se rastali u dobrim odnosima, nisu bili u kontaktu, otkriva izvor Rijalitija

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Zorica Dukić

Inače, romansa između Gastoza i Zorice je od samog početka bila veoma burna, puna nesuglasica i obračuna kako u rijalitiju tako i u spoljnom svetu. Tokom jedne od brojnih svađa u vili njihova rasprava prerasla je u veliki okršaj, a slična situacija desila se i u spoljnom svetu, kada je nakon fizičkog nasrtanja na Dukićku Gastoz završio u policiji, o čemu je Srpski telegraf ekskluzivno pisao. Nakon ovog nemilog događaja rijaliti-učesnici su raskinuli i prekinuli svaki kontakt. Međutim, onda su oboje odlučili da se ponovo takmiče u "Parovima", a Zorica je pred sam ulazak u luksuznu vilu oprostila Nenadu. Gledaoce je najviše iznenadila i zaintrigirala činjenica da se Zoričinom ulasku u "Parove 6" najviše obradovao Gastoz, koji ju je izgrlio čim ju je ugledao na vratima. Oboje pred kamerama ističu da su sada u dobrim prijateljskim odnosima, a primetno je i da se iz dana u dan slažu sve bolje, dok se mnogi nadaju da će se ljubav koja je postojala među njima ponovo rasplamsati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading