MALI KEBA SA SEVE SLAVIO PROGON SRBA!

Autor:

Zabava

20.01.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik "Parova" Mladen Vuletić javno je pozvao folkera Dragana Kojića Kebu da se suoče uživo u emisiji kako bi objasnio zašto se njegov naslednik Igor Kojić sa suprugom Severinom i njenim sinom Aleksandrom veselio na godišnjicu "Oluje" 2015. godine.

RepublikaFoto: instagram.com/severina
Igor i Severina Kojić

Vuletić se očito setio situacije kada je Severina na svom Instagramu svojevremeno objavila fotografiju na kojoj se vidi kako uživa na festivalu mladih u Međugorju, katoličkom svetom mestu gde se navodno ukazuje Bogorodica, i to baš na godišnjicu najvećeg progona Srba u novijoj istoriji. Ona je na slici sa suprugom Igorom Kojićem, koji u rukama drži dete koje hrvatska pevačica ima sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Mladen Vuletić

Učesnik "Parova" vidno izrevoltiran osudio je ovaj postupak Malog Kebe i prozvao njegovog oca:

- Dovedite mi Kebu da se ovde javno suočim sa njim! Nek dođe u studio. Svuda ide uz Severinu, a onaj njegov mali se veselio na "Oluji" sa njom. I dete su vodili. Na šta to liči? - besneo je Mladen.

Potom ga je produkcija prekinula uz reči da je on u zabavno-humorističkom programu, međutim, još neko vreme nije uspeo da se smiri, već se iznova vraćao na istu temu.

Ovim povodom kontaktirali smo sa Severininim menadžerom Tomislavom Petrovićem.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Kebom, ali je on do zaključenja broja ostao nedostupan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading