ŽELJKO MITROVIĆ potvrdio! Biće i ZADRUGE 6! Počinje i pre nego što možete da zamislite, a KASTING će vas oboriti s nogu!

Autor:

Zabava

12.07.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek "Pinka" Željko Mitrović potvrdio je da nas vrlo brzo očekuje "Zadruga 6".

ŽELJKO MITROVIĆ potvrdio! Biće i ZADRUGE 6! Počinje i pre nego što možete da zamislite, a KASTING će vas oboriti s nogu!

Foto: ST/V.Lukić

Željko Mitrović

On je istakao da će možda krenuti ranije nego prethodnih godina, pa izneo detalje.

- Zadruge 6 će apsolutno biti! Ja čak mislim da će krenuti nešto ranije, možda 3. septembra, to je subota. To je dobar termin. Kasting će biti spektakularan, daćemo sve od sebe, gledaoci će biti zadovoljni - kazao je Željko Mitrović na žurki povodom kraja "Zadruge 5".

- Bićemo kreativni, mislim da ću napraviti jednu uličicu ovde sa ministarstvima... Ministarstvo ljubavi, mislim, biće svega - dodao je on.

Peta sezona ovog rijalitija se, podsetimo, završila juče, a pobednik iste je Dejan Dragojević, dok je supruga koja ga je prevarila u rijalitiju Dalila osvojila drugo mesto i samim tim montažnu kuću.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading