Tomoviću, šta to radiš? Vladimir ugostio BIVŠU ZADRUGARKU u bazenu, ono što joj je priredio je prava MOKRA AVANTURA! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.07.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović ugostio bivšu zadrugarku, pa joj se potpuno prepustio!

Tomoviću, šta to radiš? Vladimir ugostio BIVŠU ZADRUGARKU u bazenu, ono što joj je priredio je prava MOKRA AVANTURA! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Bivši zadrugar Vladimir Tomović na bazenu ugostio je bivšu zadrugarku Žanu Milinković Đorđević, sa kojom je i tada imao super odnos. No, svedoci smo da Vladimir tada nije pokušao da osvoji Žanu, te da su bili samo na prijateljskoj distanci. 

Međutim, da li se nešto promenilo u njihovom odnosu ili je samo slučajnost da se Žana zadesila kod Vladimira na bazenima, ne zna se, ali očigledno da ju je on ugostio kao specijalnu gošću. 

Republika

Foto: Instagram.com

Vladimir Tomović Instagram

- Kakve provokacije zbog mog stomaka - napisao je Vladimir. 

Njih dvoje su se pohvalili provokativnim sadržaj na Instagram profilu, pa je bivša zadrugarka objavila snimak iz Tomovićevog bazena, a on razgolišen tik pored njega. Komentari su se usijali na društvenim mrežama ,,Odakle vas dvoje zajedno?", ,,Preboleo Ivanu", ,,Presladak ste par", ali i mnogi drugi komentari su našli su se na Instagramu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Vladimir Tomović i Žana Omnia u bazenu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading