Kad STARLETE zarate, pa progovore o PROSTITUCIJI!

Autor: alo.rs, Republika

Zabava

05.01.2018

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica šeste sezone rijalitija "Parovi" Nina Prlja konstantno je na meti ostalih učesnika zbog svoje burne prošlosti. Ona je sada iskoristila priliku te je izvređala svoju nekadašnju drugaricu Tijanu Ajfon.

 

A post shared by Mesecarka (@nina_prlja) on Dec 14, 2017 at 1:08am PST

Naime, Nina je optužila Ajfonku kako spava sa muškarcima za 250 evra, pa je dodala da joj je otela dečka, ali joj Tijana nije ostala dužna.

- Svi znaju koliko sam ja humana devojka, i da pravim zvezde po rijalitijima. Do sada mi je najveći uspeh Vuk Mobs, ili ti Mob, ali vratimo se na Prljavu, ups.. Prlju Ninu. Ona jadna ne zna šta će od toga koliko je željna marketninga. Neka joj neko objasni da se zvezda ne postaje tako što se gura kokain u pi*ku. Druga važna stvar, njenog dečka nikada nisam jurila, niti je on jurio mene. Mi smo se uvek viđali kada je ona bila prisutna, i zaista mi je muka da komentarišem moj i njegov odnos. Meni je drago da je postojao neki dečko koji je nju žargonski rečeno "skinuo sa šipke" - bila je brutalna Tijana, a onda nastavila sa prozivkom.

Foto: instagram.com/ticamaksimovic
Tijana Ajfon

- Njen dečko je spasio prositucije, sklonio sa ulice, zaštitio od lošeg puta kojim je krenula. Nini su sve devojke prostitutke jer joj je tako lakše. Ipak, želim joj srećnu Novu godinu, i sve praznike. Takođe i da joj cena posle rijalitija ne bude 100 - 150 evra, nego da se izdigne malo od te cifre - rekla je Tijana za Alo!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading