DRAMA zbog Ljube Pantović, rijaliti zvezda završila na INFUZIJI: Majka Aleksandre Subotić se HITNO oglasila o ZDRAVSTVENOM STANJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.03.2022

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Pantović završila je na infuziji, pa se oglasila i otkrila šta se desilo!

DRAMA zbog Ljube Pantović, rijaliti zvezda završila na INFUZIJI: Majka Aleksandre Subotić se HITNO oglasila o ZDRAVSTVENOM STANJU! (FOTO)

Foto: instagram.com

Rijaliti zvezda Ljuba Pantović zabrinula je svoje pratioce na Instagram profilu nakon što je objavila fotografiju da je morala da je doktori priključe na infuziju. Naime, Pantovićeva je poznata kao dama koja izuzetno vodi računa kako o fizičkom, tako i o mentalnom zdravlju, s toga su svi bili uplašeni kada su je videli na Instagram storiju sa iglom u venama. 

 

 

Međutim, kako je prelazno vreme i mnogi virusi znaju da ,,vladaju", Ljubi je bilo potrebno buster vitaminima, pa je ona odlučila da se preko infuzije ,,nahrani" njima. Ova atraktivna rijaliti zvezda je objasnila svojim pratiocima i zbog čega se odlučila na kućnu negu. 

 

 

- Doping u kućnim uslovima - napisala je Ljuba sa osmehom na licu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ljuba Pantović Instagram

Komentari su se nizali jedan za drugim, ali je Pantovićeva osmehom pokazala da je sve u redu i da njeni pratioci ne treba da se brinu za njenog zdravlje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Nikola

12.03.2022 09:10

Kako bi inače dospela u novine?