BRENDON ZA REPUBLIKU: Gastozovo ponašanje je BOLESNO!

Zabava

28.12.2017

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija Parovi, Brendon, kojem je Gastoz navodno slučajno polomio nogu, obratio se novinarima nakon saslušanja u Trećem osnovnom sudu u Beogradu.

RepublikaFoto: Promo foto
Utučen zbog nedostojanstvenog izlaska

Brendon je ispred suda rekao da na saslušanju Gastoz i on nisu bili u istoj prostoriji, ali je rekao  i da su se sreli u hodniku. Pri susretu Gastoz je pokušao da se opravda i izvini Brendonu. Rijaliti učesnik, povređen u svakom smislu, nema nameru da se obraća Gastozu, niti je to uradio. 

Kako nam je rekao, kost mu je pukla, fibula, na dva dela, kao i skočni zglob. Utučen činjenicom da mu dosta treba za oporavak i povratak u sportske vode, Brendon je besan gastozovim učešćem i kako kaže, "ovakvo ponašanje u rijalitiju, ne da nije normalno, nego je bolesno". 

Način na koji je napustio rijaliti Brendon smatra nedostojanstvenim, ali trenutno želi da razmišlja samo o oporavku, pa se neće obraćati ni sa učesnicima Parova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading