POBEDILA U RIJALITIJU PA PROMENILA LIČNI OPIS: Od zanosne crnke do PLASTIČNE barbike, nikada je ne biste prepoznali! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.02.2022

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija Ivania Bajić je postala neprepoznatljiva nakon operacija koje je imala.

POBEDILA U RIJALITIJU PA PROMENILA LIČNI OPIS: Od zanosne crnke do PLASTIČNE barbike, nikada je ne biste prepoznali! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube/parovi

Ivania Bajić, pobednica osme sezone rijalitija "Parovi" je postala neprepoznatljiva nakon izlaska iz Zemunske vile.

Republika

Foto: printscreen/youtube/parovi

Ivanija Bajić Parovi 8

Ivania je nedavno otkrila da je operisala nos iz zdravstvenih razloga, a onda i zbog estetskih, od zanosne crnke je postala fatalna plavuša, a onda je nastavila da se "dorađuje".

Ivania je takođe istetovirala obrve i korigovala usne, a pratioci su oduševljeni ovom promenom, dok ipak mnogi osuđuju rijaliti učesnicu jer se napraili u "plastičnu lutku".

- Dišem bolje na levu nozdrvu, mada to je sad sve promenljivo iz dana u dan. Otečena sam i sad ti konkretno ne mogu ništa reći, jer ne dišem svaki dan isto, nekad je bolje a nekad nije. Nije mi još otok spao, niti su mi rane zarasle, potrebno je najmanje dva meseca da bi se nos vratio u normalno stanje. Nakon pola godine ću tek moći konačan rezultat disanja i estetskog izgleda videti - napisala je Ivania na Instagramu nakon operacije nosa, pa dodala:

- Nisam mogla da dišem, a svakako sam planirala da se estetski operišem, pa sam spojila - kaže Ivania prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ljubica

12.02.2022 09:25

sta uradi dete od sebe ..uzas