(VIDEO) Emotivno Mirenje Dalile i Gastoza!

Autor:

Zabava

25.12.2017

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević poznata je po tome da zna da iznese žestoke uvrede na tuđi račun, ali i posle toga iskreno da se izvini!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Dalila Dragojević i Nenad Mrinković Gastoz

- Jedna situacija sinoć za stolom me je zabolela, otišla sam direktno u krevet i plakala, Ne mogu da budem ono što nisam, ne mogu da budem loša prema njemu. Volim ga, uvek sam ga smatrala svojim prijateljem - izjavila je Dalila za Gastoza, a zatim je nastavila:

- Ja ne želim da se svađam sa tobom. Povredio si me kada si rekao da sam prevarila Dejana, Ja se izvinjavam tebi za sve što sam uradila, želim da budem prijatelj sa tobom. Kakvi god da smo ti i ja, mi smo ovde bili i pobedili, treba da budemo primer drugima, a ne da se svađamo kao dve budale. Treba da dovedemo druge ljude do mesta koje smo mi osvojili - plakala je Dalila dok se izvinjavala Gastozu, a zatim je usledilo pomirenje uz zagrljaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suada

17.08.2018 21:31

Dudlila radi sve sa predumišljanjima, ko u uvjek! Po Tuzli i Bosni je vazda pljuvala Gastoza a eto danas...uuufff ko je nebi znao, skupo bi je platio. U Tuzli smo je od malena zvali "Ljiga" (ljigava), jer to ona i jeste.