NAPADNUTA ANA KORAĆ, STARLETA DOŽIVELA VELIKU NEPRIJATNOST! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.01.2022

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starletu Anu Korać napali su u studiju, a tokom reklama se pokrenula tema o njenom dečku, kog krije kao zmija noge.

NAPADNUTA ANA KORAĆ, STARLETA DOŽIVELA VELIKU NEPRIJATNOST! (FOTO)

Foto: instagram.com

Ana Korać

Jedna od najpoznatijih starleti na Balkanu, Ana Korać doživela je veliku neprijatnost kada su je gosti u emisiji ,,Amidži šou" napali. Naime, starleta se uživo u emisiji pohvalila da je nedavno dobila papreno skup automobil marke merceses G klase, zbog čega su svi ostali u šoku. 

Koraćeva nije krila da je automobil dobila na poklon od dečka, kog krije od javnosti kao zmija noge, ali ne njenom voljom. 

 

 

Dobila sam od dečka na poklon, ne znam šta je problem, dobijam užasne komentare na to. Dobijala sam i ranije, ali prodam automobil. Šta će mi toliki automobili. Uvek sam na meti hejtera, šta god da uradim –  pričala je Ana dok su je prisutni u studiju savetovali da otvori renta-kar, a ne da prodaje automobile kada novac potroši već za dva dana.

Pevačica Jana Todorović, na pitanje Ognjena Amidžića kako je osvojio muž, ironično je rekla:

 

 

– Pa G klasom, kako drugačije – a onda se izvinila Koraćevoj. 

Kako Koraćeva nije smela da kaže ko joj je partner, jer joj je on to zabravio, u studiju su počele prozivke na račun starlete. Publika je počela da dobacuje kako se očigledno mnogo „ponosi“ njom, kada je tako krije. Nakon uvreda na račun kola, krenule su i one zbog njenih sve većih grudi.

 

 

Pevačica Vanja Mijatović rekla je da voli sve što je umereno, a influenser Branko priznao je da mu se ne sviđaju Anini silikoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Anđela

30.01.2022 10:36

Bolje da je ostala u Ivanjici da bere maline.

Slobodan

30.01.2022 12:43

Ni krompiru ništa nefali