BIVŠA UČESNICA VELIKOG BRATA PROŽIVLJAVA HOROR: Pored borbe sa RAKOM, BESTIDNI muškarac je PONIŽAVAO i želeo joj SMRT! (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.01.2022

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tatjana Tanja Jovančević je podelila snimak kako se bori sa kancerom, a nepoznati muškarac je isponižavao zbog ovoga, i tako je došao na osudu naroda.

BIVŠA UČESNICA VELIKOG BRATA PROŽIVLJAVA HOROR: Pored borbe sa RAKOM, BESTIDNI muškarac je PONIŽAVAO i želeo joj SMRT! (VIDEO)

Foto: youtube.com/ Portal Informer

Bivša rijaliti učesnica "Velikog brataTatjana Tanja Jovančević prošla je kroz tragičan i traumatičan period u životu, kada su joj doktori saopštili da moraju da joj amputiraju nogu, a dodatno joj je sreća okrenula leđa kada su joj ove godine odstranili dojku zbog kancera.

Tatjana je nedavno podelila na društvenim mrežama snimak i napisala "Peta hemoterapija, teška borba, prokleti kancer", a jedan muškarac je rešio da je isponižava na najgori mogući način zbog ovog snimka.

Naime, dotični muškarac je podelio snimak gde pije pivo a reči koje je podelio su zgrozile celu naciju.

 

 

- Dobro je shvatili smo da imaš rak i da se vratio po peti put ali tako se nikad nećeš izlečiti. Bolje ti je da uzmeš jedno pivo i da makneš te igle sa sebe. Svaki dan sve gore izgledaš, mislim da nećeš još dugo - napisao je muškarac, a svako ko je video snimak ga je osudio.

"Fuj gnjido jedna", "Koja si ti budala, gadiš mi se", "Jel si ti normalan čovek?! Idi leči se!'' su samo neki od komentara upućene muškarcu.

Podsetimo, Tanji je u 23. godini života amputirana noga, a nekoliko godina kasnije dijagnostikovan joj je kancer na dojkama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading