MUŽ SRPSKE PEVAČICE SE UNAKAZIO KISELINOM, KOŽA MU SE INFICIRALA: Doktori mu jedva spasli život, ispovest koja ledi krv u žilama! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.01.2022

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Saška Karan imala je tragediju kada je njen suprug Aleksandar Gazivoda imao peh sa kiselinom.

MUŽ SRPSKE PEVAČICE SE UNAKAZIO KISELINOM, KOŽA MU SE INFICIRALA: Doktori mu jedva spasli život, ispovest koja ledi krv u žilama! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica i rijaliti zvezda Saška Karan godinu 2020. pamtila je po jezivoj nesreći koja je zadesila njenog supruga Aleksandra Gazivodu, koji je u tom trenutku jedva ostao živ. Naime, kako se tada pisalo, Aleksandar je tri nedelje ležao na klinici za opekotine, jer je u tom trenutku bio u životnoj opasnosti, pa su se lekari borili da spasu njegov život. 

Aleksandar je jedva ostao živ, jer je radio na jednom eksperimentu sa azotnom kiselom, a u jednom trenutku situacija je izmakla kontroli, pa se ceo unakazio, a potom mu se i koža inficirala. 

 

 

- Jedva čekam da se ova godina završi, jer je moj muž imao peh i jedva ostao živ. Radio je jedan eksperiment sa azotnom kiselinom, pa se sav unakazio. Inficirala mu se koža, pa je ležao u klinici za opekotine u Zvečanskoj. Sad je kod kuće i bolje je, ali i dalje mnogo brinem za njega - ispričala je Saška.

Međutim, tokom 2021. godine Saška i njen suprug Aleksandar uživali su u ljubavi, proslavili su sve najlepše trenutke zajedno, a kako je dosta spekulisalo da će ona ući u rijaliti ,,Zadruga 5", Karanova je odlučila da novogodišnje i božićne praznike provede uz supruga, jer se tako oseća mnogo lepše i ispunjenije. 

Saška je pre nekoliko meseci Aleksandru čestitala rođendan emotivnom i dirljivom porukom na Instagram profilu uz njihovu zajedničku fotografiju. A ono što su svi primetili jeste da se Gazivoda vratio normalnom načinu života nakon ovog peha. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading