KRENULA STOPAMA MILJANE KULIĆ: Sestra Ana ulazi u RIJALITI, Marija je dovela na PREGOVORE kod čelnika! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.12.2021

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Miljane Kulić uskoro će postati novo lice porodice pred kamerama rijalitija.

KRENULA STOPAMA MILJANE KULIĆ: Sestra Ana ulazi u RIJALITI, Marija je dovela na PREGOVORE kod čelnika! (FOTO)

Foto: Instagram.com

 

Porodica Kulić očigledno da je odlučila da se opari kroz rijaliti, pa je putem Miljane krenula i njena mlađa sestra Ana Kulić (19). Ana je odlučila da se upusti u rijaliti avanturu kako saznaju mediji. Podsetimo, sestra Miljane Kulić učestvovaćeje u ,,Survajveru"

Naime, mlađa Kulićeva ćerka dobila je ponudu da se oproba u rijalitiju ,,Survajver", što je ona oberučke prihvatila, a uskoro kreće snimanje i to ni manje, ni više nego u egzotičnoj Dominikani. 

Republika

Foto: prntscreen

Marija i Ana Kulić

 

Atraktivnu Anu je fotografisao Informer, kada je u pratnji majke Marije Kulić doputovala iz Niša za Beograd, kako bi obavila kasting za učesnike pomenutog rijalitija. Ana je odmah prošla prvi krug, a definitivno da joj je pomogao fizički izgled, koji je uvek privlačio muškarce na društvenim mrežama. Audicija je održala u jednom prestoničkom hotelu, a porodični prijatelj dovezao je Anu i majku Mariju do Beograda, gde ih je sve vreme čekao. 

- Ana je planirala da se pridruži Miljani u "Zadruzi", ali je to propalo nakon što je njena sestra izbačena iz rijalitija jer je pokušala da ubije Zolu! Pošto je u zavidnoj formi i radi kao fitnes instruktorka, Ana je rešila da se prijavi za "Survajver"! Nije joj problem ni da po ceo dan bude u kupaćem pred kamerama. U Nišu važi za se*s-bombu, a sada će se u to uveriti i gledaoci - priča sagovornik za Informer. 

Republika

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

Miljana i Ana Kulić

 

Pored Ane Kulić, u isti rijaliti ulazi i sin poznatog estradnog para muzičkog dvojca Trik Fx, o čemu je Natalija nedavno govorila pred našim kamerama. 

- Mog sina su pozvali i bio je na kastingu. Ko zna, možda luda mama ode sa njim. Meni je to izazov. Uvek želim da probam nešto novo - kaže Natalija za Republika.rs.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading