BIVŠA RIJALITI UČESNICA SE BORI SA OPAKOM BOLEŠĆU: Pokušali su da me SPASU, a onda sam ostala BEZ KOSE!

Autor:

Zabava

07.12.2021

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti učesnica se bori sa opakom bolešću, a najveću podršku dobija od fanova.

BIVŠA RIJALITI UČESNICA SE BORI SA OPAKOM BOLEŠĆU: Pokušali su da me SPASU, a onda sam ostala BEZ KOSE!

Foto: youtube.com/ Portal Informer

Tanji Jovančević sreća nikako da se osmehne. Naime, Tanji je morala da se amputira noga u mladosti zbog bolesti, a ove godine joj je odstranjena dojka zbog kancera.

Bivša rijaliti učesnica požalila se na jednoj društvenoj mreži kako je sada počela da joj opada kosa zbog ove opake bolesti. Tanja je rešila da svoju borbu podeli sa fanovima kako bi dala inspiraciju ljudima koji takođe vode ovu životnu borbu.

Republika

Foto: printscreen

Tanja Jovančević

 

- Imam 48 godina i želim živa i zdrava da dočekam 50. rođendan. Prošle godine sam napipala nešto na dojci i odmah se javila na onkologiju. Rekla sam doktorki "Ostala sam bez noge, ne želim i bez dojke. Ja znam šta je rak - rekla je Tatjana za Informer i otkrila da je teško podnela operaciju u avgustu ove godine.

Republika

Foto: printscreen

Tanja Jovančević

 

- Tada su me smestili u Klinički centar i rekli mi da imam rak koji je metastazirao. Doktor mi je saopštio da ću živeti još dva meseca. Pokušali su da me spase hemoterapijama, a nakon prve sam odmah ostala bez kose. Spala sam na 39 kilograma i osećala sam da je kraj blizu. Tada su mi rekli da imam dve opcije; da živim bez noge ili da umrem sa nogom. Otišla sam kod doktora Slavka Tomića i rekla mu: "Doktore, secite mi nogu, ja hoću da živim!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading